Zeki Bilge Ortaokulundan Yıl Sonu Karma Resim Sergisi

Zeki Bilge Ortaokulundan Yıl Sonu Karma Resim Sergisi

Zeki Bilge Ortaokulu tarafından hazırlanan Yıl Sonu Karma Resim Sergisi Açılış Töreni 15 Haziran 2022 Çarşamba Günü gerçekleştirildi.

Zeki Bilge Ortaokulu Okul Bahçesinde gerçekleştirilen Yıl Sonu Karma Resim Sergisi Açılış Törenine Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Jandarma Bölük Komutanı J.Astsb.Kd.Bşçvş. Aşkın Hava,İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile Kamu Kurum Amirleri,Okul Yöneticileri,öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Yıl sonu Resim Sergisinde öğrenciler tarafından öğretmenlerin rehberliğinde 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı boyunca dersler esnasında  hazırlanan Çizgi çalışmaları,Afrika maskeleri,Röprödüksiyon çalışmaları,Kolaj çalışmaları,Baskı teknikleri gibi çalışmalardan örnek olan çalışmalar yıl sonu sergisinde görücüye çıktılar. Birbirinden güzel resimlerin, el sanatı ürünlerin,kukla  ve boyama ürünlerinin,değişik baskı tekniklerinin sergilendiği Yıl Sonu Sergisi mükemmel dizay ve tasarımı ile adeta göz kamaştırdı.

Kaymakam Muhammet Güzel ve Belediye Başkanı Hanefi Tok protokol üyeleri ile birlikte etkinlik stantlarını tek tek gezerek hem çalışmalar hakkında görevli öğrencilerden bilgi aldılar hem de kısa sohbetler ile öğrencilerin yılın değerlendirmesini yapmalarını sağladılar.

TRABZONSPOR KÖŞESİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Zeki Bilge Ortaokulu Yıl Sonu Karma Resim Sergisinin en önemli köşelerinden bir tanesi de Trabzonspor Köşesi oldu.Öğrenciler tarafından hazırlanan okulda 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında gerçekleştirilen etkinlik ve fotoğraflardan Trabzonspor’un Şampiyonluğu için hazırlanan etkinlik ve fotoğraflardan özel bir Şampiyon Trabzonspor köşesi oluşturuldu.
Birbirinden zengin içerikleri ile göz kamaştıran Şampiyon Trabzonspor Köşesi yıl sonu sergisinde ilgi odaklarından bir tanesi olurken öğrenciler de Şampiyon Trabzonspor Stantının önünde hem Kaymakam Güzel ve Başkan Tok hem de birbirleri ile bolca fotoğraf çektirerek bu anlamlı anı kalıcı hale getirdiler.



Anahtar Kelimeler: Bilge Ortaokulundan Karma Resim Sergisi

İlginizi Çekebilir