Zeki Bilge Tam Kapanmada Sınavlara Evde Hazırlanıyor

Zeki Bilge Tam Kapanmada Sınavlara Evde Hazırlanıyor

Pandemi Döneminde Merkezi Sistem Sınavlarına hazırlanmaya devam eden Zeki Bilge Ortaokulu 29 Nisan 17 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak olan tam kapanma döneminde öğrencilerin Merkezi Sistem sınavlarına evlerde hazırlanıyor

Pandemi Döneminde hijyen ve pandemi kurallarına uygun olarak Yönetici ve Öğretmenlerin fedakar çalışmaları ile Merkezi Sistem sınavlarına hazırlanmaya devam eden Zeki Bilge Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri öğretmenleri rehberliğinde güven içinde LGS sınavlarına hazırlanıyordu.

İçişleri Bakanlığının almış olduğu karar gereği 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında tüm Yurtta tam kapanma kararı alınması ve 8 ile 12. Sınıf öğrencilerinin DYK Kurslarının pandemi süreci sebebi ile durdurulması sebebi ile zorunlu olarak öğrenciler bu süreçte evlerinde kalacaklar.

Zeki Bilge Ortaokulu Yönetici ve öğretmenler tarafından öğrencilerin seviyelerine uygun olarak hazırlanan ve öğrencilerin evlerde kalacakları dönemde gelişimlerini sürdürecek olan soru ve Deneme Sınavları ile kaynak kitaplar Okul Müdürü Tayfur Demirali,Müdür Yardımcısı Mehmet Sakı ve öğretmenler tarafından öğrencilere dağıtılarak öğrenciler evlerine gönderildi.Ayrıca öğretmenler tarafından her öğrencinin seviyesine uygun olarak hazırlanan çalışma planları da öğrencilere dağıtıldı.

Bunun yanı sıra Ders Öğretmenleri tarafından canlı dersler ile öğrencilerin hem çalışmaları takip edilecek hem de çalışma planına ne kadar uyum sağladıkları izlenecek.

29 Nisan 2021 Perşembe Günü Okul bahçesinde düzenlenen program ile öğrenciler için hazırlanan Kaynak Kitaplar,Deneme Sınavları ve Çalışma Planı Okul Müdürü Tayfur Demirali ve Müdür Yardımcısı Mehmet Sakı tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Programda öğrencilere kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Tayfur Demirali Pandemi süreci sebebi ile insan ve toplum sağlığı açısından İçişleri Bakanlığımızın almış olduğu karar gereği 17 gün boyunca evlerde kalacaklarını ancak çalışmalarına hiçbir şekilde ara vermeyeceklerini ve evlerde çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Öğrencilerden  öğretmenleri tarafından kendileri için özel olarak hazırlanmış olan çalışma planlarına uygun olarak hedefleri doğrultusunda hız kesmeden çalışmalara devam etmelerini isteyen Okul Müdürü Tayfur Demirali öğretmenlerin canlı dersler ile çalışmalarını inceleyeceklerini ve onları uzaktan eğitim yolu ile yönlendirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir