Zeki Bilge ve İmam Hatip Sinemada

Zeki Bilge ve İmam Hatip Sinemada

Zeki Bilge Ortaokulu ve Şehit Ahmet Çamur İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri için Sinema organizasyonu gerçekleştirildi.

Karne tatilinde DYK Kursları devam eden Zeki Bilge Ortaokulu ve Şehit Ahmet Çamur İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Trabzon’a sinemaya getirildi.

2021-2022 Eğitim öğretim yılında karne tatili devam ederken Çaykara İlçesinde Eğitim Öğretim çalışmalarına aralıksız devam ediliyor.İlçe Merkezinde ve Mahallelerde bulunan 8 ve 12. Sınıf öğrencileri Karne tatilinde de DYK Kursları çerçevesinde Merkezi Sistem sınavlarına hazırlanmaya devam ediyorlar.

Bu okullardan Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu ve Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri yönetici ve öğretmenleri ile birlikte 28 Ocak 2022 Cuma günü sinema ile buluştular.Trabzon Forum Sinemasına getirilen öğrenciler için organizasyon İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali tarafından gerçekleştirildi.

Organizasyona İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile birlikte Zeki Bilge Ortaokulu Müdürü Tayfur Demirali ile öğretmenler de katıldılar.

Forum Sinema salonunda sinema filmini keyif ile izleyen öğrencilere sinema çıkışı öğle yemeği ikramı gerçekleştirildi.daha sonra ise öğrenciler FORUM Alışveriş Merkezinde gün boyunca eğlenerek sınav hazırlığı yorgunluklarını atarak akşam saatlerinde Çaykara İlçesine geri döndüler.



Anahtar Kelimeler: Bilge Hatip Sinemada

İlginizi Çekebilir