Zeynep İle Selim´den Ömürlük İmza

Zeynep İle Selim´den Ömürlük İmza

Uzungöl Merkez Büyükköy Mahallesinden ve Uzungöl´ün En Sevilen Esnaflarından Hilmi Dilek´in yakışıklı Oğlu Selim ile Konya´dan Zeynep Taşkapu Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilen Muhteşem Bir Düğün Töreni ile Bir Ömür Boyu Birlikteliğe EVET Dediler.

Uzungöl Merkez Büyükköy Mahallesinden ve Uzungöl´ün En Sevilen Esnaflarından Hilmi Dilek´in yakışıklı Oğlu Selim ile Konya´dan Zeynep Taşkapu Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilen Muhteşem Bir Düğün Töreni ile Bir Ömür Boyu Birlikteliğe EVET Dediler.

02 Eylül 2018 Pazar Günü Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilen Düğün Törenine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Çaykara´lı Hemşerimiz Mehmet Okuyan ile kalabalık bir Davetli Topluluğu katıldı.

DİLEK´TEN TEŞEKKÜR KONUŞMASI

Uzungöl´ün Yetiştirdiği Önemli İlim Adamlarından Hacı Recep Dilek Hocamız tarafından Düğün Töreninin Başında Her İki Aile Adına Düğüne Katılan Davetlilere Düğünlerine teşriflerinden dolayı bir teşekkür konuşması gerçekleştirildi.

SEMAZEN GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

Genç Çiftlerin Düğün Törenleri Semazen Gösterisi ile başladı.Gümüşhane´den Gelen Uzungöl Damadı Alim Bayır Hocamız ve Ekibi tarafından gerçekleştirilen Semazen Gösterisi Davetlilerden çok büyük bir alkış aldı./resimler/2018-9/3/1406577086795.jpgKur´an-ı Kerim Tilaveti,İlahiler,Dini Sohbet ve Dua Bölümlerinden oluşan Program Sunumu Alim Bayır Hocamız tarafından büyük bir başarı ile icra edildi.

Ayrıca Ezan Okuma Yarışması Türkiye Şampiyonasında Türkiye İkincisi olmayı başaran Umutcan Doğan Tarafından Okunan Ezan ve Dualar Düğüne Katılan Davetlilerden çok büyük bir ilgi gördü

OKUYAN´DAN DAMAK TADINDA BİR SOHBET

19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tesfir Aba Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Çaykara´lı Hemşerimiz Prof.. Dr Mehmet  Okuyan tarafından Dini Sohbet gerçekleştirildi./resimler/2018-9/3/1407501306576.jpgProfesör Okuyan Yaklaşık 1 saat süren Dini Sohbette Evlilik,Evilikte dikkat edilmesi gerekenler,evlilik öncesi ve evlilik hayatı boyunca çiftlerin uyması gereken kurallar gibi bir çok konuda Düğüne katılan misafirlere aydınlatıcı bilgiler verdi.

Hitabet Sanatındaki başarısı,akıcı uslubu ve zaman zaman sunumuna eklediği şaka ve espiriler ile çok keyifli bir program sunan Profesör Dr. Mehmet Okuyan´ı konuşması davetliler tarafından adeta nefes almadan dinlendi.

Tam 1 saat boyunca Salonda tek ses dahi çıkmazken bu durum Profesör Okuyan´ın da çöok hoşuna gitti ve Sohbetin çok daha keyifli geçmesine vesile oldu.

AKYÜZ´DEN DUA

Uzungöl´ün Yetiştirdiği Önemli İlim Adamlarından Muhammet Akyüz Hocamız tarafından Dua Merasimi gerçekleştirildi.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Genç Çiftlerin Düğün Törenleri Yaş Pasta Kesim Töreni ve Takı Töreni iler devam etti.Özellikle Takı Töreninde Düğüne katılan Davetliler uzun kuyruklar oluşturarak hem Genç Çiftlerimizin mutluluklarına ortak olmuş oldular hem de Genç Çiftlerimizi sahnede Tebrik Etmenin mutluluğunu yaşamış oldular.

NURETTİN KAHVECİ UZUNGÖL´DE

Genç Çiftlerin Düğün Törenlerinin son bölümünde ise Ülkemizin en Önemli Kaval Üstadlarından Nurettin Kahveci genç. Çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldı.

Kahveci her zaman olduğu gibi muhteşem bir canlı yayın performansı ile çaldığı ve oynadığı birbirinden güzel oyun havaları ile düğüne katılan davetlilerin gönüllerince oynamalarını sağladı.

Düğünün son bölümünde ise Fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi.Her iki ailenin de çok kalabalık ailelerden oluşması ve de dost ve akrabalarının çok olması sebebi ile Resim Çekme Töreni yaklaşık 1 saat kadar sürdü./resimler/2018-9/3/1409060526836.jpgDüğünün sonunda ise Sezgin Otel Bahçesinde gerçekleştirilen Muhteşem Havai Fişek Gösterisi ile Genç Çiftlerimizin Düğün Törenleri tamamlanmış oldu.

Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Sevgili Zeynep & Selim Dilek   Çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Zeynep Selim Ömürlük İmza

İlginizi Çekebilir