Zeynep İle İbrahim’den Düğün Törenine Davet

Zeynep İle İbrahim’den Düğün Törenine Davet

İlçemiz Uzungöl Mahallesinden Zeynep Şimşek ile İbrahim Kayaoğlu Düğün törenlerine tüm gönül dostlarını davet ediyorlar.

Uzungöl’den Zeynep Şimşek  ile İbrahim Kayaoğlu gerçekleştirecekleri kına ve Düğün Törenlerine tüm gönül dostlarını davet ediyorlar.

Uzungöl’den Zeynep Şimşek ile İbrahim Kayaoğlu, 12 Kasım  2023  Pazar akşamı gerçekleştirecekleri Düğün Törenlerine tüm gönül dostlarını davet ediyorlar.

Uzungöl’ün en sevilen isimlerinden Merhum Hamit Şimşek ile Rabiye Şimşek’in dünyalar güzeli kızları,Uzungöl Turizminin Baş Mimarı Dursun Ali İnan’ın torunu Zeynep Şimşek ile Meryem @ Mustafa Kayaoğlu çiftinin yakışıklı oğulları İbrahim Kayaoğlu sevdiklerine şu şekilde sesleniyorlar.

Bir ömür boyu birlikteliğe imza atacağımız hayatımızın bu en önemli gününde siz gönül dostlarımızı yanımızda görmek mutluluğumuzu ikiye katlayacaktır.

Tüm Gönül Dostlarımızı Düğün Törenimize davet ediyoruz.”

Genç Çiftlerin Düğün Törenleri ise 12 Kasım 2023 Pazar akşamı saat 19.00’da Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilecek.

Damadın babası Uzungöl’ün Sevilen isimlerinden  Mustafa Kayaoğlu İLE gelinin dayısı Uzungöl’ün genç Turizmcilerinden Mehmet İnan  gazetemiz aracılığı ile Gönül Dostlarına şu şekilde sesleniyor.

“Şimşek ve Kayaoğlu  aileleri olarak aylardır tatlı bir telaş ve koşuşturma içerisindeyiz.Yoğun bir tempo içinde mekik dokuduğumuz bu tatlı koşuşturma süreci içerisinde her iki aile olarak imkanlarımız ölçüsünde tüm gönül dostlarımıza ulaşarak mutluluğumuzu paylaşmalarına davet etmeye çalıştık.

Ancak sizler de takdir edersiniz ki bu tatlı telaş içerisinde her iki ailenin de gözünden kaçan misafirlerimiz ve gönül dostlarımız olabilir.

Bu vesile ile Şimşek ve Kayaoğlu aileleri olarak Çaykara Gündem Gazetesinde yayınlanan bu düğün haberinin Gönül Dostlarımız tarafından bir düğün davetiyesi kabul edilmesini ve bu gönül dostlarımızın 12 Kasım  2023 Pazarakşamı saat 19.00’da Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilecek olan Düğün Töreninde aramızda olmalarının bizim ve gençlerimizin mutluluğunu ikiye katlayacağını ifade etmek isteriz.

Tüm Gönül Dostlarımız Düğün Törenimize davetlidir.

DÜĞÜN

TARİH:12 Ekim  2023 PAZAR

SAAT:19.00

YER:Sezgin Otel Uzungöl



İlginizi Çekebilir