Zihni Ağırman Kızını Evlendirdi

Zihni Ağırman Kızını Evlendirdi

Taka Gazetesi Genel Müdürü Çaykaralı hemşehrimiz Zihni Ağırman Karadeniz Teknik Üniversitesinde araştırma görevlisi olan kızı Aleyna’yı evlendirdi.

Bölgemizin duayen gazetecilerden Taka Gazetesi Genel Müdürü hemşehrimiz Zihni ve Leyla Ağırman ailesinin Karadeniz Teknik Üniversitesinde araştırma görevlisi olarak çalışan güzeller güzeli kızları Aleyna ile Rizeli Nimet ve Mehmet Kalça ailesinin Makine Mühendisi yakışıklı oğulları Abdultalip Kalça Rize’de Taçmahal düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

Kalabalık bir davetlinin katıldığı muhteşem bir düğünle evliliğe merhaba diyen çiçeği burnunda çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Pandemi dolayısıyla maske ve mesafe kurallarını koruyarak gerçekleşen düğün töreninde eski Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Taka Gazetesi imtiyaz sahibi Zeki Sancak, Genel Yayın yönetmeni Yusuf Turgut, Ortahisar Belediye Başkan yardımcısı Selahattin Çebi,Op.Dr. Yusuf Aşik, Uzman Doktor Miraç Ali Yavruoğlu, ile Trabzon, Çaykara ve Rize’den kalabalık davetli katıldı.

Çiftin nikâh şahitleri eski Trabzon Milletvekili  Ayşe Sula Köseoğlu, Taka Gazetesi imtiyaz sahibi Zeki Sancak, Genel Yayın yönetmeni Yusuf Turgut, Ortahisar Belediye Başkan yardımcısı Selahattin Çebi oldu. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen nikah memuru evlilik akdini gerçekleştirdikten sonra evlilik cüzdanını Ayşe Sula Köseoğlu takdim etti.

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak, Dünya evine giren Aleyna& Abdultalip çiftini tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Zihni Ağırman Kızını Evlendirdi

İlginizi Çekebilir