Ziya Çamurşen,Işıklı Mahallesi Muhtar Adayı

Ziya Çamurşen,Işıklı Mahallesi Muhtar Adayı

Emekli İmam Hatip Ziya Çamurşen Çaykara Merkez Işıklı Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu gerçekleştirdiği bir Basın açıklaması ile dile getirdi.

Emekli İmam Hatip Ziya Çamurşen Çaykara Merkez Işıklı Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu gerçekleştirdiği bir Basın açıklaması ile dile getirdi.

“NİYETİM HOŞ BİR SEDA , BİR HİZMET ,BİR İZ BIRAKMAK”

Önümüzdeki yıl Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde Merkez Işıklı Mahallesi Muhtarlığı için aday olduğunu açıklayan  Ziya Çamurşen basına yaptığı açıklamada ; ” Niyetim hoş bir seda, bir hizmet, bir iz bırakmak“ dedi. Şimdi sizlere Ziya Çamurşen’in basına yapmış olduğu açıklamayı aktarıyoruz;

DEĞERLİ ÇAYKARA MERKEZ IŞIKLI MAHALLESİ SEÇMENİ KARDEŞLERİM;

31 mart 2024 yerel şeçimlerinde Çaykara İlçesi Merkez Işıklı Mahallesi muhtarlığı için aday olduğumu açıklıyorum. Kamu yönetimi mezunu , emekli imam -hatibim. 33 yıllık din görevlisi görevimin yanı sıra , uzun yıllar kurumumda sendika başkanlığı ve iş yeri temsilciliği , STK üyelikleri ve yöneticilikleri, 2 yıl vekaleten ilçe spor müdürlüğü, 3 yıl Çaykara Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanlığı gibi görevlerde bulundum. 

Çalışma hayatım boyunca bir çok başarılı proje ve hizmetin içinde oldum. Çaykara gazetesinin çıkarılması , çaykaranın manevi ve kültürel değerleri adlı sempozyumun düzenlenmesi ve kitap haline getirilmesi ile Işıklı Mahallesi kuzey mevkii camiinin onarım tadilatı ile yeniden ibadete açılması bunlardan bazılarıdır. 

Hayırlı çalışmalarımın devamı için Çaykara Merkez Işıklı Mahallesi Muhtarlığına talip oldum. Muhtarlığı amme hizmeti olmasından dolayı önemsiyor, muhtarlığın ek iş değil tek iş, ekmek kapısı değil emek ve hizmet kapısı olduğunu düşünüyor , kendimi bu hizmete uygun bir aday olarak görüyorum.

 15 yıldır ikamet ettiğim Çaykara Merkez Işıklı Mahallesinin sorunlarının farkındayım. Konut ,doğal gaz ve otopark sorunu bunların başında gelir. İşte tam da bu noktada muhtarlığı sorunların çözümü için bir tetikleme merkezi ve yetkili organları harekete geçirme mekanizması olarak görüyorum.

 Bu misyonun yanında muhtarın proje üretebilme vizyonu da olması gerektiğine inanıyor ve bu özelliklerin bende olduğunu düşünüyorum. Muhtar seçilmem durumumda ilk işim bir muhtarlık ofisi açmak olacaktır. 

Muhtarlık ofisi seçmenime duyduğum saygının ve çalışma prensibimin olmazsa olmazıdır. Bu vesile ile kısaca bazı projelerimden de bahsetmek istiyorum.

 Bunlardan ilki Halk Eğitim  Merkezi ile koordineli uzun soluklu bir aşçılık ve pastacılık kursu açmak olacaktır. Bunun turizm sektörüne ve mahallemizdeki işsiz gençlere katkı sağlayacağını düşünüyorum. Ayrıca proje aşamasında kalan mahalle mezarlığının ve seyir terasının yapılmasını önemsiyorum. Uygun projeler dahilinde Kadahor değirmeni ile kale dahil aradaki alanın turizme kazandırılması önemsediğim bir başka konudur. 

Geçmişten geleceğe köprü kurmak adına bir kültür ve yaşam müzesi oluşturmak önceliğimdir. Mahallemizdeki kentsel dönüşüm projesinin 2. Etabının ve yeni  TOKİ  binalarının ivedilikle yapılmasının takipçisi olacağım. 

Mahallemizdeki eski imam -hatip okulu binasını kamuya yararlı bir proje ile yeniden hayata geçirilmesi için çaba göstereceğim. Mahallemizde yetişen siyah hurma ve kokulu üzüm meyvelerinin çoğaltılması için farklı çalışmalar yapmayı düşünüyorum . 

Muhtarlığı bir amaç değil bir araç olarak gördüğümden bir muhtarın aslında neler yapabileceğini göstermeye çalışacağım. Şayet seçilirsem özel bir dosya oluşturarak mahallemizde ; çevresinde yürüyüş ve bisiklet yolunun bulunduğu bir millet bahçesi yapılması için bizatihi cumhurbaşkanlığına gitmeyi düşünüyorum. . 

Niyetim hoş bir seda ,bir hizmet ,bir iz bırakmak . Bu hizmetlerde benim de adım ,bir katkım , bir izim, bir imzam olsun demek isteyen Işıklı mahallesi seçmeni kardeşlerimi beni desteklemeye , oylarını benden yana kullanmaya davet ediyorum. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin.

Biz de Çaykara  Gündem Gazetesi olarak Ziya Çamurşen’e ve tüm adaylara başarılar diliyoruz.



İlginizi Çekebilir