Zorluoğlu: ?İlçelerimizde Büyükşehir imzası daha Fazla Görülecek?

Zorluoğlu: ?İlçelerimizde Büyükşehir imzası daha Fazla Görülecek?

AK Parti Büyükşehir Belediyesi başkan adayı hemşehrimiz Murat Zorluoğlu, eşi Sevcan Zorluoğlu ile birlikte Sürmene ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu.

AK Parti Büyükşehir Belediyesi başkan adayı hemşehrimiz Murat Zorluoğlu, eşi Sevcan Zorluoğlu ile birlikte Sürmene ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu. 

Sabah saatlerinde gittiği ilçede ilk olarak hükümet konağında Kaymakam Mehmet Alper Çığ´ı ziyaret eden Zorluoğlu, burada ilçe ve yürütülen kamu hizmetlerine dair bilgilendirme aldı./resimler/2019-1/23/1039289636345.jpgKaymakamlıktan Sürmene Belediyesine geçen Zorluoğlu, burada da başkan Rahmi Üstün´den bugüne kadar yürütülen belediye hizmetlerini ve yeni projeleri içeren sunumu dinledikten sonra AK Parti ilçe başkanı Hüseyin Azizoğlu ve partililerle ilçe teşkilatında bir toplantı gerçekleştirdi. /resimler/2019-1/23/1040017761995.jpgToplantı öncesinde AK Parti Sürmene ilçe teşkilatının günümüze kadar yaptığı çalışmaları içeren tanıtım filmini izleyen Zorluoğlu, sonrasında yaptığı değerlendirmede, ?Burada şimdiye kadar yürütülen çalışmalardan bir kez daha anlıyoruz ki; başarı asla tesadüfî değildir. Mutlaka çok programlı, disiplinli ve azimli çalışmayı gerektirir. Önceki seçim sonuçlarına göz atarken Sürmene´nin Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize tüm seçimlerde çok büyük destekler verdiğini gördüm. Bu bakımdan ilçe başkanımızı ve Sürmene ilçemizde partimize destek veren herkesi yürekten kutluyorum? ifadelerini kullandı. /resimler/2019-1/23/1040264325132.jpgÖzgeçmişini aktardığı hemşehrilerine, Trabzon´a gelmeden hemen önce Van´da, özellikle belediyecilik anlamında yürüttüğü çalışmalardan söz eden Zorluoğlu, orada hayata geçirilen çok önemli yatırımlar ve vizyon projelerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetinden büyük destek gördüklerini söyledi. /resimler/2019-1/23/1040505887943.jpgTrabzon´da büyükşehir belediye başkan adayı gösterilmesinin kendisi için çok heyecan ve onur verici olduğunu belirten Zorluoğlu, ?25 yıldır ülkemizin farklı yerlerinde, milletimize hizmet etme gururu yaşadım. Milletime hizmetkâr olmaktan onur duydum. İnşallah bundan sonra kendi memleketime hizmet etme fırsatı bulacağım. Bu herkese nasip olmayacak bir görev. Bu bakımdan Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize, bana verdikleri bu görev için müteşekkir olduğumu ifade etmek isterim? dedi./resimler/2019-1/23/1041121044599.jpgSürmene´de, bundan önceki seçimlerde olduğu gibi destek görmek istediklerini dile getiren Zorluoğlu, Sürmene belediye başkanı Üstün´e de yeniden başkan seçilmesi temennilerini iletti. 

Yönetim anlayışına ilişkin açıklamalar da yapan Zorluoğlu şunları söyledi: 

?Başkan seçildiğim takdirde, sadece eski Trabzon´a, yani Ortahisar´a değil, 18 ilçenin tamamı için belediye imkânlarını seferber edeceğiz. Hakkaniyet çerçevesinde tüm ilçelerimiz büyükşehir belediyemizden payını alacak. 786 bin vatandaşımıza büyükşehir belediyesi hizmetlerini ulaştıracağız. Sürmene´de 1 Nisan 2019´dan itibaren yapılan çalışmalarda daha fazla büyükşehir belediyesi imzası görülecek. Bunu yaparken ilçe belediye başkanımızla çok yakın mesai içerisinde çalışacağız. Kaynaktan personele kadar pek çok alanda iş birliği yapacağız. Bu anlayışla bütün Trabzon´a hizmet edeceğiz.?/resimler/2019-1/23/1041462295415.jpgEkip ruhuyla çalışmanın önemine değindiği bölümde, göreve gelmesi halinde büyükşehir belediyesinde iyi bir ekip kurmayı hedeflediğini ifade eden Zorluoğlu, ?Ekip oluşturma yaklaşımında birinci sıraya liyakati koyuyoruz. İşimizi hafifletecek, vatandaşa kapısı açık, vatandaşın derdini dinleyecek, vatandaşın derdi ile dertlenecek, hak ve hukuk üzere hareket eden kaliteli bir ekip oluşturacağız. Gönül belediyeciliğinden anladığımız da bir anlamda budur? diye konuştu. 

Hem büyükşehir belediyesinde hem Sürmene´de, vatandaşlarımızın daha memnun kalacağı yönetim anlayışını hâkim kılmak istediklerini vurgulayan Zorluoğlu şöyle devam etti: 

?2002 sonundan bugüne kadar, AK Parti hükümetleri döneminde Trabzon´a eski parayla 30 katrilyonluk yatırım yapıldı. Bu tablo, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti´mizin Trabzon´a verdiği önemin somut göstergesidir. Bugün burada kaymakamlığımızda ve belediyemizde, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldık. Vatandaşımızın hayatını kolaylaştıran güzel dokunuşlar olmuş, inşallah biz seçildiğimizde, daha güzel projeleri hayata geçireceğiz. İlçenin içme suyu ve artırma tesisi gibi acil çözüm bekleyen meseleleri olduğunu öğrendik. Sürmene´de eksik kalan hizmetleri inşallah süratle tamamlayacağız. Kaynaklarımızı artırarak, Trabzonlu bakanlarımızın ve milletvekillerimizin desteklerini alarak, tüm imkânlarımızı seferber ederek, Trabzon´umuza önemli imkânlar sağlayacağız. Trabzon bir kültür, turizm ve tarih şehridir. Bu doğrultuda şehrimize daha fazla yabancı turist gelmesi için yeni yatırımların önünü açacağız. Sürmene de turizm anlamında kendine düşen payı fazlasıyla alacak.?/resimler/2019-1/23/1042251046031.jpgGeride kalan 45 günlük dönemde yaptığı çalışmalarda, vatandaşla doğrudan temas kurmaya gayret gösterdiklerine işaret eden Zorluoğlu, ?Çok şükür vatandaşlarımızın, Sayın Cumhurbaşkanımıza, partimize ve bize karşı teveccühlerini gördük. Partimizin kuruluşundan bu yana bu teveccühün halen devam ediyor olması takdire şayandır. Öte yandan da partimizin gücünü ortaya koymaktadır. Seçim kampanyası süreci hızlanıyor. Partimizin genel koordinasyonu çerçevesinde miting ve benzeri faaliyetlere daha fazla ağırlık vereceğiz. Sürmene´mize tekrar geleceğiz ve çarşıda-pazarda vatandaşlarımızla tekrar beraber olacağız. Tüm arkadaşlarımıza bu kutlu yolculukta başarılar diliyorum? şeklinde konuştu. 

Çarşı Mahallesi Üçyıldız Caddesi üzerinde, beraberindeki belediye başkanı Üstün, ilçe başkanı Azizoğlu ve partililerle esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Zorluoğlu, farklı iş kollarında faaliyet gösteren esnafa kendisini tanıtarak hayırlı iş temennilerini iletti. 

Programının devamında MHP Sürmene ilçe teşkilatında, ilçe başkanı Hamit Küçükali ve partililerle de bir araya gelen Zorluoğlu, seçimden önce olduğu gibi seçim sonrasında da cumhur ittifakının gereği olarak birlikte hareket edecekleri MHP´lilerin, fikir ve önerilerini her fırsatta dinleyeceklerini dile getirdi. 

İlçede son olarak Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret eden AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Murat Zorluoğlu, oda başkanı Selahattin İsmailoğlu ile ilçenin ticari faaliyetlerini ve bu alandaki sorunları istişare ettikten sonra Sürmene´den ayrıldı.

www.caykaragundem.com



İlginizi Çekebilir