Zorluoğlu Muhtarlar İle Buluştu

Zorluoğlu Muhtarlar İle Buluştu

Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vali Murat Zorluoğlu Babaocağında Çaykara İlçemizde Görev Yapan Muhtarlar ile buluştu

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vali Murat Zorluoğlu Babaocağında Çaykara İlçemizde Görev Yapan Muhtarlar ile buluştu.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çamlıbel Muhtarı Abdullah Kulaç tarafından Organize edilen Buluşma Çaykara Kale Alabalık Tesislerinde gerçekleştirildi. Karşılıklı Sohbet ve görüş alış verişi şeklinde gerçekleştirilen buluşmaya Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz ile Çaykara İlçemizde görev yapan Muhtarlar katıldılar.

BAŞKAN TOK-ORTAK SEVDA ÇAYKARA

Ak Parti olarak Ülkemize çok önemli hizmetler sunmuş olan Çaykara´lı Hemşerimiz Örnek Devlet Adamı Vali Murat Zorluoğlu´nu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı göstererek Trabzon İlimize ne kadar Büyük Önem verdiklerini gösterdiklerini ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın en yakın çalışma arkadaşlarından bir tanesi olan Murat Zorluoğlu´nu Trabzon İlimize Hizmet yapması için Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gösterdiğini sözlerine ekledi.

Çaykara´lı Hemşerimiz Murat Zorluoğlu ile senelerdir Çaykara İlçemize Hizmet verme sevdası yolunda sürekli fikir alış verişinde bulunduklarını ifade erden Belediye Başkanı Hanefi Tok 31 Mart tarihinde Halkımızın tercihleri ile Murat Zorluoğlu ile birlikte Şirin İlçemiz Çaykara´ya çok daha güzel hizmetler vereceklerini sözlerine ekledi./resimler/2019-2/28/1212072034964.jpgZORLUOĞLU-EN MUTLU OLDUĞUM YERDEYİM

Hayatı boyunca hem Trabzon İlinin hem de baba Ocağı Çaykara İlçesinin en fazla yaşamak ve içinde bulunmayı hayal ettiği ortamlar olduklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu şimdi ise Gönül vermiş olduğu Trabzon İlimize ve Çaykara İlçemize Hizmet Sevdası yolunda yola çıktıklarını ifade etti.

Trabzon İlimizdeki yoğun programlarından dolayı Baba Ocağı Çaykara´ya daha az zaman ayırabildiğini ifade eden Büyükşehir Belediye  Başkan Adayı Zorluoğlu bundan sonra fırsat buldukça daha sık periyotlar ile Çaykara İlçemize zaman ayırmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın 2 Mart Cumartesi Günü  Trabzon Ziyaretlerini gerçekleştireceklerini ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Murat Zorluoğlu Çaykara´lı Hemşerilerimizin yoğun ve yüksek bir katılım ile Sayın Cumhurbaşkanımızı karşalamaya geleceklerinden emin olduğunu sözlerine ekledi.

31 Mart Seçimlerinde görevin kendilerine verilmesi durumunda  Sayın Cumhurbaşkanımızın sıklıkla ifade ettikleri ?Gönül Belediyeciliği? projesini hayat6a geçireceklerini ifade eden Zorluoğlu bu anlamda kapılarının tüm vatandaşlarımıza ardına kadar açık olacağını isteyen her vatandaşın derdini dinleyeceklerini ve çözüm aşamasında azami gayret sarf edeceklerini sözlerine ekledi.

Güleryüz ve ilgi kavramlarının Belediye Başkanlığı Dönemini,n en temel İlkeleri olacağını ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu insanlarımızın gönüllerine dokunacak hizmetler vereceklerini ve ?Halka Hizmet Hakka Hizmettir? düşüncesi ile Hizmet Yolculuğuna başlayacaklarını sözlerine ekledi.

PROJELER 7 MART´TA

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Trabzon ile ilgili Plan ve Projelerinin hazır olduğunu ifade eden Başkan Adayı Murat Zorluoğlu 7 Mart Perşembe Günü gerçekleştirecekleri çok geniş katılımlı bir toplantı ile bu projelerini halkımıza anlatacaklarını bu önemli günde tüm Çaykara´lı Hemşerilerimizi yanlarında görmeyi arzu ettiklerini ifade etti.

BAŞKAN KULAÇ-ÇAYKARA EVLADINA SAHİP ÇIKIYOR

Çaykara İlçemizde görev yapan Muhtarlar olarak Çaykara İlçemizin Evladı Devlet ve Yönetim Tecrübesi ile Trabzon İlimize çok büyük hizmetler verecek olan Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Murat Zorluoğlu´nun başarılı olmasını arzu ettiklerini ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çamlıbel Muhtarı Abdullah Kulaç Muhtarlar olarak artık Trabzon İlimizde sorunlarını rahatlıkla anlatabilecekleri bir Yönetim ile karşılaşacaklarını bu şekilde insanlarımıza daha kaliteli hizmet vereceklerini sözlerine ekledi.

Çaykara İlçemizin birçok sorununun bulunduğunu sırası geldikçe bu sorunları Başkan Adayımız Sayın Murat Zorluoğlu ile paylaşacaklarını ifade eden Başkan Abdullah Kulaç engin Devlet Tecrübeleri ile Sayın Belediye Başkanımız ile birlikte bu sorunları çözüme kavuşturacaklarını sözlerine ekledi.

KARŞILIKLI SOHBET

Toplantıda daha sonra İ;Lçemizde Görev yapan Muhtarlar kendilerini tanıttılar ve Mahalleleri hakkında kısa bilgiler verdiler.

Toplantıda bolca not alan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu ilerleyen dönemlerde daha geniş katılımlı toplant6ılar ile bu sorunları masaya yatıracaklarını ve sorunlara çözüm yolu arayacaklarını sözlerine ekledi.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Zorluoğlu Muhtarlar Buluştu

İlginizi Çekebilir