Züleyha İle Hasan'dan Ömürlük İmza

Züleyha İle Hasan

İlçemiz Çambaşı Mahallesinden Züleyha Şahin ile Hasan Çelebi Çaykara İlçesinde gerçekleştirilen Nikah Töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

İlçemiz Çambaşı Mahallesinden Züleyha Şahin ile Hasan Çelebi Çaykara İlçesinde gerçekleştirilen Nikah Töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Çambaşı Mahallesinin ve Çaykara İlçesinin sevilen isimlerin den Merhum Seyfettin Fatma Çelebi çiftinin İş Adamı oğulları Hasan Çelebi ile Yine Çambaşı Mahallesinden Merhum Nadiye & Şemşettin Şahin’in Nikah Törenleri 22 Ocak 2024 Pazartesi akşamı Çaykara Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Gelinin annesinin kısa bir süre önce vefat etmesi sebebi ile sade bir Nikah Töreni şeklinde gerçekleştirilen törende genç çiftlerin resmi nikahları Konferans Salonunda kıyıldı.

Çaykara insanının hizmetine açılan Çaykara Belediyesi Konferans Salonu yepyeni yüzü,modern ve şık tasarımı,profesyonel ses,ışık ve sahne düzeni ile misafirlerden çok büyük bir beğeni aldı.

Öte Yandan yine profesyonel bir şekilde hazırlanan Çaykara Belediyesi Konferans Salonunun da kısa süre içerisinde Çaykara İlçesinin hizmetine açılması bekleniyor.

Züleyha Şahin ve Hasan Çelebi’nin Resmi Nikahları Salonda kıyıldı.Gelinin Nikah Şahitliği Bayram Şahin tarafından yapılırken gelinin nikah şahitliği ise Ali Çelebi tarafından yapıldı.

Resmi Nikah Töreninde Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Hayırsever İş insanı Çaykara’lı Hemşerimiz Hasan Çelebi’ye Çaykara İlçesine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Resmi Nikah Töreninin ardından evlilik cüzdanı Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından gelin Züleyha Çelebi’ye takdim edildi.

Takı Töreni ile devam eden Düğün Töreni,aile fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Hasan & Züleyha Çelebi çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,onlara sağlık,mutluluk ve başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

 



Anahtar Kelimeler: Züleyha Hasan' Ömürlük

İlginizi Çekebilir