Zihni AĞIRMAN


İYİ PARTİ’YE ZARAR VERİYORSUN LÜTFÜ’CÜM

--------------


Meral Akşener MHP’den ayrılıp iyi partiyi kurduğunda arkasından esen bir rüzgâr vardı. Bu rüzgâr gerçekten onu iktidara taşıyabilecek şiddette esmese bile muhalefet partilileri arasında ilk üç sıraya sokacak güçteydi.

Ancak kısa bir süre sonra parti içinde yaşanan krizler her ne kadar eski gücünü biraz kırsa da sürekli yükseliş trendinde olan bir parti konumundadır.

Ümit Özdağ’ın partisinden ayrılıp kendisine yeni bir yol haritası belirlerken de Aytun Çıray gibi bir ismin gücünün kırılması partiyi zayıflatmıştır.

Parti sözcüsü gibi önemli bir görevi yürütürken iktidarı sallayan çıkışlarda bulunan hemşehrimiz Yavuz Ağıralioğlu’nun da genel başkan yardımcılığına getirilmesi geri hizmet olarak adlandırıldı.

Biliyorsunuz askeriyede geri hizmet demek çok iyisin ama çok öne çıktın biraz geride dur anlamı taşır ki Yavuz Ağıralıoğlu’nun da kızağa çekildiğini gösteren bir davranıştı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Yurt dışı gezilerini sürdürüp vatandaşla hasbihal ederken de parti oylarının yukarı tırmanmasına vesile olurken iktidarın güçlü adaylarından veya ortaklarından birinin olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Çünkü bu millet özellikle hayat pahalılığından bıkmış ve çıkış yolu aramaktadır.

Herkesin dikkatini çekmiştir de parti yönetiminin dikkatinden nasıl kaçar anlamış değilim. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yurt içi gezilerinde nerede ize her yerde bir vukuat yaşanıyor.

Rize’de yaşandı, Siirt’te yaşandı Trabzon’da kısmen de olsa yaşandı.

Sanki birileri bunu kasıtlı yapıyor.

Gittiği her yerde İyi Parti’ye karşı bir tepki oluşturuluyor,

Provokasyon mu yapılıyor bilmiyorum,

Partinin önde gelen isimlerinin duyarsızlığı, işgüzarlığı mı dersiniz deyin sanki birileri partinin sinir uçlarıyla oynuyor.

Onlar da milletin sinir uçlarıyla oynuyor.

Son olarak Bingöl gezisi sırasında Grup Başkan vekili Lütfü Türkkan’ın şehit ailesine küfretmesi yenilip yutulur cinsten değil.

Milliyetçi muhafazakâr bir misyona sahip İyi Parti’ye en çok zarar verilebilecek durumdur şehit ailesine küfretmek.

Meral Akşener, Lütfü Türkkan’ı her ne kadar apar topar Grup başkan vekilliği görevinden almışsa da Türk Halkının İyi Parti’ye kocaman bir eksi puan vermesine neden olmuştur.

Partinin puanını düşürdü.

Şehit aileleri derneği, Şehit ve Gaziler Derneği’yle birlikte Türk halkının bu ayıbın hesabını sandıkta mutlaka soracaktır.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yapacağı bir şey var.

Partinin oylarını yukarı çekmek için canla başla mücadele ederken onun bu çabasına sekte vuran isimleri derhal çevresinden ve partisinden uzaklaştırmak.

Lütfü Türkkan’ı partiden ihraç etmelidir.

Bunu yaparsa o zaman halkın nazarında partisinin bu gafla birlikte sarsılan itibarını kurtarır.

Son yılların en HİT partisi İyi Parti’ye bu şekilde zarar vermek, verilen bunca emeğe de ihanettir.

Birkaç sözüm de sana Lütfü Türkkan efendiye

Bak Lütfücüm.

Sen bu Türk toplumunun milli ve maneviyatına ne kadar değer verdiğini iyi bilenlerdensin. Çıkıp özür dilemen yeterli değil, o şehit abiye sarılıp nasıl küfrettiysen yine gidin sarılıp özür dilemelisin. Annesinin babasının elini öperek affını dilemelisin.

Bari bu iyiliği İyi Parti’ye yap.

Bak Lütfücüm;

Bizim ecdadımız İzmir’de düşmanı denize dökerken; bizim atalarımız düşmanı Çanakkale’de boğarken, bizim vatansever kahramanlarımız Trakya’da, Tekirdağ’da, Edirne’de, Kırklareli’nde düşmanı püskürtürken, hepimiz ANADOLU’yuz.

Atatürk, Kazım Karabekir, İsmet Paşa, Halide Edip Adıvar, Nezahat Onbaşı, Şerife Bacı, Erzurumlu Kara, Halime Çavuş, Gördesli Makbule, Emir Ayşe, Tayyar Rahmiye, Seyit Onbaşı,  13 yaşındaki gönüllü bombacı Ali Reşat Çavuş'uz

Biz böyle bir milletiz.

Biz tankın önüne yatan, mermilere kafa atan bir milletiz.

Biz füzelere göğüs geren bir milletiz.

Biz Tankın gücünün, milletin gücünü yenemediği bir milletiz.

Biz vatanı ve milleti için zırhlı araçların önüne dimdik duran bir milletiz.

Biz “Vatan için bir bacağın ne önemi var” diyen bir milletiz.

Biz meydanlarda “Vatan sana canım feda” diye haykıran bir milletiz.

Biz şehit babasının “Bu vatan için oğlum feda olsun” diyen bir milletiz.

Biz direksiyon başına geçip kamyonu tankların üzerine süren Nene Hatunların hala var olduğu gösteren bir milletiz.

Biz Temellerin, Fatmaların, Ayşelerin, Dönelerin, Dadaşların, Çerkezlerin, Yörüklerin yürekli insanların barındığı bir milletiz.

Biz, Darbe girişimini sabaha bırakmayan asil Türk Milleti’yiz.

Şehitler yüreğimizde, aileleri de başımızın tacıdır.

Anladın mı Lütfücüm.