Mustafa MUTLU


Yeni Tasarımla Merhaba

Daha iyi hizmet için Sayfamızı yeniledik


Değerli Çaykara Gündem Okurları

Sekiz yıl önce iş yerinde masamda oturuyordum, daha önce hiç karşılaşmadığım, kendisini tanımadığım ama bazı işlerini bildiğim bir beyefendi odaya girmişti, selamlaşma ve tanışma faslından sonra oturduk çayımızı sohbet eşliğinde içmiştik.

Daha yeni tanışmış olanların nasıl bir sohbeti olur değil mi? Bazen gerçekten tanışmıyor olabilirsiniz, ancak ortak o kadar çok yönleriniz olur ve yıllardır tanışıyor gibi bir havaya girersiniz, bu iş de aynen böyle olmuştu.

Çaykarayı, Dernekpazarını, Solaklı Vadisini topyekûn konuştuk. İnsanını, eğitimini, gençliğini, kadınını, kültür değerlerini, birikimlerini, sorunlarını, göçü, turizmi ve daha birçok konular hakkında adeta hasbihal etmiştik.

Çaykaragündem Gazetesi internet üzerinden yayın yapan ve konuştuğumuz konular etrafında yöre insanına hizmet amacı ile faaliyette olan bir siteyi ele almıştık. Benim de Çaykara Gündem Gazetesi ailesine katılmam Çaykara Gündem Gazetesi ailesi için bir değer olacağı teklifi yapılmıştı bana.

Ben de bir Çaykaralı olarak bu tekliften memnun olduğumu ve elimden gelen ne var ise hazır olduğumu tüm samimiyetim ile ifade etmiştim. Sekiz yıldır benim de bünyesinde olmaktan gurur duyduğum Çaykara Gündem Gazetesi yayın hayatına başladığı günden bu güne kadar yöre insanına, kültürüne ve tüm değerlerine sahip çıkmak temel felsefesi olduğunu yaşamanın mutluluğunu taşıyorum.

Beni ziyaret eden kişi; Çaykara Gündem Gazetesi kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Çaykaranın yetiştirdiği değerli Kemal Çuman beydir. Onun öncülüğünde Çaykara Gündem Gazetesi ailesi; yayın kurulu, köşe yazarları, editörleri, şairleri ve siz değerli okuyucuları ile kocaman bir aile olmuştur.

Gelişen teknoloji ve ortaya çıkan yeni ihtiyaçları zamanında görüp ve o alandaki eksiklikleri gidermek için yazılım değiştirme ve mevcut yazılımı geliştirme noktasında ki büyük gayretlerinden dolayı Genel Yayın Yönetmenimiz Kemal Çuman beye teşekkür ederim.

Son olarak mevcut yazılımın geliştirilmesinde bir ayı aşan süredir gece gündüz büyük emek vermektedir. Zaman zaman bazı sağlık sorunları ve uzun süren tedavi süreçlerine rağmen Çaykara Gündem Gazetesi ve siz değerli okuyucuları onun tek derdi olmuştur.

Güncellediğimiz Çaykara Gündem Gazetesi sayfamızla çok değerli Genel Yayın Yönetmenim Kemal Çuman beyin öncülüğünde siz değerli Çaykara Gündem Gazetesi okurlarına daha kaliteli hizmet vermek tek hedefimizdir. Çaykara ve Dernekpazarı insanına, değerlerine, kültürüne ve tarihi geçmişine sahip çıkmak temel ilke ile nice yıllara dileklerimle sağlıklı kalın.

Mustafa Mutlu

Nisan 2020

Gafur kaplan
16.04.2020 17:03:54
Tebrik ediyor Allah yar ve yardımcınız olsun selamlar Allah'a emanet olun

Yakup Aktürk
16.04.2020 17:30:25
Başarılar dilerim... güzel bir çalışma emeği geçenlere teşekkür ederim.buyuk bir boşluğu doldurmak ancak size yakışır.selamlar..