Zihni AĞIRMAN


YİYORSA O YUMRUĞU HDP’LİYE ATSANA

--------------


TBMM’de yaşanan utanç verici olay az kalsın Trabzon Milletvekilimiz, arkadaşımız, dostumuz Hüseyin Örs’ün ölümüne neden oluyordu.

Mecliste bütçe görüşmeleri esnasında AK Parti ve İyi Parti Milletvekilleri arasında çıkan arbedede milletvekilleri birbirine girdi, koridorlara taşmış

Utandım.

Sanki Tayland Meclisi

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık yüzüklü parmağıyla alnı açılan ve kalp pili ile hayatını sürdüren Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün kalp krizi geçirmesine neden oldu.

Ambulansla hastaneye kaldırılmış ve gözlem altına alınmış.

Sayın vekilimize geçmiş olsun dileklerimizi içtenlikle sunarız.

Ne demiş ki Hüseyin Örs

AK Parti grubuna dönüp küfür mü etmiş.

Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için bölücülük mü yapmış.

Şeftali memleketi Bursa’nın değerli (!) milletvekili Zafer Işık yaşanan bu utanç verici olaydan sonra da asla özür dilemem demiş.

Evet, özür yeterli değil.

Aynı şiddette o yumruğu alnına almadıktan sonra ne anlam ifade ettiğini anlayamaz.

Memleket meselelerini böyle mi çözeceksiniz Zafer bey.

Keşke o yumruğu yıllarca o gazi meclisin çatısı altında Türkiye’nin bölünmesi için çalışan bir milletvekiline sallasaydın.

O yumruğu bu zamana kadar hangi HDP’li için kaldırdın.

Kaldıramazsın, yüreğin yetmez çünkü.

Yiyorsa o yumruğu terörü destekleyen “Biz sırtımızı PYD’ye YPG’ye PKK’ye dayadık” deme cüretini gösteren milletvekilinin suratına çarpsaydın da sana adam deseydik.

Yemez, yiyemez çünkü.

Yıllardır terörü destekleyen binlerce insanımızın ölümüne neden olan, askerimizi şehit eden, ülkenin her yerinde bombalar patlatan vatan hainleriyle aynı çatı altında hatta yan yana sıralarda otururken yüzün kızarmıyor mu?

Yanında oturuyorlar

Hadi bir yumruk atsana

Hadi bir laf söylesene

Hadi üzerlerine yürüsene

Yemez çünkü yemez

Üstüne üstlük özür dilemezmiş miş

Şeftali memleketinin milletvekili Zafer Işık bey

“Biz Türkiye’nin temel taşıyız. Bre ahlaksızlar bre aymazlar” diyerek Türkiye’yi tehdit eden, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik hakaretler üzerine özür dilemeyen BİM CİO’su Galip Aytaş’a nasıl özür dilettirildiğinin dilinden mi anlıyorsun bilmiyorum ama Türk Milletinin önünde tarihe bir kara leke olarak not düştünüz.

Git Hüseyin Örs’ü nerede ise bul, hastanede ise hastanede, evinde ise evinde git ve özür dile. Yaptığın kabalık yanında bir kara leke olarak kalmasın.

CEVAT KONGREDE VEDA ETMİŞTİ

Gazeteci büyüğümüz sevgili Cevat Kol’u da ne yazık ki kaybettik. 

Çok üzgünüz

O da birçok meslektaşımız gibi amansız hastalıkla mücadelede pes etti. Daha fazla dayanamadı. Aslında Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin 7 ay önceki genel kurulunda “Bugün varız yarın yokuz hasta arkadaşlarımızı ve birbirimizi arayıp soralım” demişti. 

Aslında o bir vedaydı. 

Cevat Ocak’tan sonra Cevat Kol meslektaşımızı da kaybettik.

Mekânın cennet olsun kardeşim.

Yerin nur olsun kardeşim.

Trabzon Basını değerli bir evladını daha kaybetti.

Hepimizin başı sağ olsun.