Ahmet Karaca ve Esra Akaydın'dan El Alem Klibi

Ahmet Karaca ve Esra Akaydın

Karadeniz Müziğinin güçlü sesleri Çaykara'lı Ahmet Karaca ile Esra Akaydın El Alem Klibi ile Müzik Severlerin Karşısına Çıktı

Karadeniz Müziğinin iki güçlü sesi Ahmet Karaca ve Esra Akaydın  El Alem klibi için kamera karşısına çıkarak hazırlamış oldukları klibi müzikseverler ile buluşturdular.   

Çekimleri Trabzon’un Tonya İlçesinde gerçekleştirilen El Alem türküsünün sözleri Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Ahmet Karaca’ya ait.

Çekilen Klibin Aranjörlüğü ise Sanatçı Furkan Yılmaz tarafından gerçekleştirildi.

Daha önce Gel Sevduğum,Canın sağ olsun ve Kar klipleri ile müzikseverlerin karşısına çıkan Sanatçı Ahmet Karaca,bu defa Karadeniz Müziğinin bir başka güçlü sesi Esra Akaydın  ile birlikte kamera karşısına çıktı.

Çıkarmış olduğu başarılı albümleri ile son yıllarda Karadeniz Müziğinde büyük bir çıkış yakalayan Sanatçı Ahmet Karaca ile Özellikle Haram Olasun Haram Klibindeki persormansı ile izleyenlerden büyük beğeni alan Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Esra Akaydın bu defa aynı klip için birlikte sahne aldılar.

Ahmet Karaca ve Esra Akaydın’nın birlikte çekimlerini gerçekleştirdikleri El Alem Klibi henüz yeni yayına çıkmış olmasına rağmen müzik severler tarafından çok büyük ilgi görüyor.



Anahtar Kelimeler: Ahmet Karaca Akaydın' Klibi

İlginizi Çekebilir