AK Parti Çaykara 8. Olağan Genel Kurulu 13 Ekim Pazar Günü Yapılıyor

AK Parti Çaykara 8. Olağan Genel Kurulu 13 Ekim Pazar Günü Yapılıyor

AK Parti Çaykara 8. Olağan Genel Kurulu 13 Ekim Pazar Günü Yapılıyor

Ak Parti Çaykara 8.Olağan Genel Kurulu 13 Ekim 2024 Pazar Günü Saat 15.00’da Çaykara Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Çaykara İlçesi AK Parti 8. Olağan Genel Kurulunun çok yoğun bir katılım ile gerçekleşeceği tahmin ediliyor.

Başta Milletvekilleri olmak üzere Protolün yoğun katılım sağlamasının beklendiği AK Parti 8.Olağan Genel Kuruluna Çaykara ve çevre ilçelerden de çok yoğun bir katılım ile gerçekleşeceği tahmin ediliyor.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un katkıları ile yapımı geçtiğimiz sene tamamlanan Çaykara Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan Kongre 13 Ekim 2024 Pazar Günü saat 10.00’da başlayacak

2 Dönemden bu yana AK Parti Çaykara İlçe Başkanlığı görevini yürüten Muhammet Selçuk yeni dönem için de adaylığını ilan etmiş durumda.

Geçmiş dönemdeki siyasi tecrübesini yeni ekibi ile birleştirmeyi hedefleyen Başkan Adayı Muhammet Selçuk,Yeni seçilecek olan Yönetim Kurulu ile birlikte Çaykara İlçesine hizmet sevdası yolunda yola çıkmayı hedefliyor.

Adaylığı ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Adayı Muhammet Selçuk şu ifadelere yer verdi.

2002 Yılından günümüze kadar geçen 22 senelik zaman diliminde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Ülkemize,Trabzon İlimize ve şirin İlçemiz Çaykara İlçesine çok önemli hizmetler sunduk.

AK Parti’nin Kuruluşundan günümüze kadar partimizin her kademesinde görev almış olan bir kardeşiniz olarak 2 dönemden bu yana Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok ile birlikte Çaykara İlçemize çok önemli hizmetler sunduk.

Bu hizmetlerimizi vatandaşlarımız görüyor ve takdir ediyor.

Bunun yanı sıra yine Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok ile birlikte Bakanlıklar ve Bürokrasi anlamında Çaykara İlçesinin çok farklı bir yere sahip olmasını sağladık.Artık Çaykara isminin alamayacağı hiçbir hizmet,açamayacağı hiçbir kapı kalmamıştır.

Bunun yanı sıra Çaykara İlçemizin ve 32 mahallesinin tüm sorunlarını yakından biliyor ve takip ediyoruz.

Siyasi bilgi ve birikimimiz ve tecrübelerimizi yeni seçilecek olan Yönetim Kurulu ile birleştirerek Çaykara İlçemize yeni dönemde de hak etmiş olduğu hizmeti sunmak istiyoruz.

Bu anlamda 13 Ekim 2024 Pazar Günü gerçekleştirilecek olan Çaykara İlçesi AK Parti 8. Olağan Genel Kurulunda tüm delege kardeşlerimizin destek ve katkılarını bekliyor,tüm hemşerilerimizi Olağan Genel Kurulumuza davet ediyoruz.

Genel Kurul Programı şu şekilde

-Açılış

-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

-Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk’un Açılış konuşması

-Milletvekillerinin konuşmaları

-Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in  konuşmaları

-Bütçenin görüşülmesi ve oylanması

-Delege oylaması ve yeni İlçe Başkanının Seçilmesi

 



İlginizi Çekebilir