Tarih: 15.07.2024 16:38

Bakan Bayraktar Baba Ocağı Kuşmer Yaylasında

Facebook Twitter Linked-in

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar Trabzon ve Rize illerinde bir dizi programa katılmak üzere geldiği memleketinde anne ve babasının yaz aylarında yaşadığı Kuşmer yaylasını da ziyaret etti.

Bakan Bayraktar 14 Temmuz 2024 Pazar Günü günübirlik olarak uğradığı Bayburt Aydıntepe ilçesi sınırları içindeki Şahinkaya Mahallesine ait Kuşmer yaylasında yaklaşık üç saat kaldı. Burada köylüleri ile bir araya gelen Bayraktar, anne babasını ziyaret ettikten sonra Rize’ye geçti.

Ziyaret kapsamında Kuşmer Yaylası Kültür Evinde Çaykara’lı hemşerilerimiz  bir araya gelen Alparslan Bayraktar’a Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, Bayburt İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Şahin, Aydıntepe Kaymakamı Ümit Fırat Böçkün ve diğer ilgililer eşlik etti.

Şahinkaya Mahallesi Muhtarı Mehmet Nuri Okur’dan yaylada gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili  bilgi alan Bakan Bayraktar yayla halkı ile bir süre sohbet edip taleplerini dinledi. 

Bakan Bayraktar gelen talepler ile ilgili Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ile karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

Ardından bir süre babası Mustafa Bayraktar ve annesi Hakime Bayraktar ile hasret gideren Bayraktar, Rize’deki programına katılmak üzere Çaykara üzerinden Rize’ye geçti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklere katılmak üzere akşam saatlerinde Ankara’ya döndü.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —