Betül ile Sefa'dan Kına ve Düğün Törenlerine Davet

Betül ile Sefa

Betül ile Sefa'dan Kına ve Düğün Törenlerine Davet

Uzungöl Filak Mahallesinden Sefa Kalkan ile Rize’den Betül İnce 5 Eylül 2024 Perşembe Günü Of’ta gerçekleştirecekleri düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET demeye hazırlanıyorlar.

Gelin Betül İnce Psikolog olarak görev yaparken Damat Sefa Kalkan ise Gıda Mühendisi olarak görev yapıyor.

Uzungöl’ün sevilen isimlerinden Merhum Mustafa ve Hatice Kalkan çiftinin yakışıklı oğulları Sefa ile Rize’den İş Adamı Zehra & Yaşar İnce çiftinin dünyalar güzeli kızları Betül gönül dostlarına şu şekilde sesleniyorlar.

“Bir ömür boyu birlikteliğe imza atacağımız hayatımızın en özel gününde siz kıymetli Gönül Dostlarımızı yanımızda görmek,mutluluğumuzu ikiye katlayacaktır.”

Damadın Dayısı Uzungöl Muhtarlarından Mustafa Tahan gazetemize yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi.

İnce ve Kalkan aileleri olarak aylardır tatlı bir telaş ve koşuşturma süreci içerisindeyiz.Bu tatlı telaş ve koşuşturma süreci içerisinde her iki aile olarak imkanlarımız ölçüsünde tüm gönül dostlarımıza ulaşabilme gayreti içerisinde olarak genç çiftlerimizin   düğün töreninde mutluluğumuzu paylaşmak üzere aramızda yer almaları taleplerimizi ilettik. 

Ancak bu tatlı koşuşturma ve telaş süreci içerisinde gözden kaçan ya da ulaşamadığımız gönül dostlarımız olabilir.

Bu vesile ile Çaykara Gündem gazetesinde yayınlamış olduğumuz bu düğün haberimizin misafirlerimiz tarafından bir düğün davetiyesi olarak kabul edilmesini her iki aile olarak talep ediyor ve haberi okuyan tüm misafirlerimizin düğün törenimize davetli olduklarını ifade etmek istiyoruz.

Genç çiftlerin Düğün Törenleri 5 Eylül 2024 Perşembe Günü saat 19.00’da Of Sahil Tesisleri Hasbahçe Düğün Salonunda gerçekleştirilecek.



Anahtar Kelimeler: Betül ' Düğün Törenlerine Davet

İlginizi Çekebilir