Boyfriend Jean

Boyfriend Jean

LTB jean olarak hem kaliteli hem de tercih edilen moda renkleri, kesimleri ile uyumlu ürünleri sizlere sunmaya devam ediyoruz.

LTB jean olarak hem kaliteli hem de tercih edilen moda renkleri, kesimleri ile uyumlu ürünleri sizlere sunmaya devam ediyoruz. Siyah, mavi, beyaz ve her rengin kendi ekstra tonları ile karşılaşabileceğiniz mağazamızda; aynı zamanda jean ürünlerinin dar ve bol kesimleri arasında da tercihlerde bulunabilirsiniz.

Boyfriend Jean İndirimleri

Boyfriend jean; online satış mağazalarında sizlere yüzde yirmi beş indirim oranları ile sunulmaktadır. Ve aynı zamanda; ürünlerin belirli bir satış fiyatını bulması halinde; ücretsiz kargo seçeneklerinden faydalanabilme hakkınızda saklı tutulur. Jean ürünlerinin tamamı; yüzde yüz pamuk olup; mevsimsel kullanımlar için uygundur.

Boyfriend Jean Bedenleri

www.ltbjeans.com  adresi üzerinden satın alabileceğiniz boyfriend jean bedenleri; bayanlar için bel ve basen ölçülerine göre iki farklı seçenek halinde sunulur. Bel ölçülerinizin maksimum ve minimum aralıkları; 71 ile 89 iken; basen ölçülerinizin maksimum ve minimum rakamları ise; 88 ile 106 arasında değişmektedir. Son olarak ise; 25 ile 32 beden aralığındaki boyfriend jean modellerinden kendi bedeniniz için en uygun olanını tercih edebilirsiniz. 



Anahtar Kelimeler: Boyfriend Jean

İlginizi Çekebilir