Çaykara Gönüllerin Şampiyonu

Çaykara Gönüllerin Şampiyonu

İlimizde Bulunan Liseler Arasında Düzenlenen Masa Tanisi İl Birinciliği Yarışmalarında Çaykara Anadolu Lisesi Trabzon İl İkincisi Olmayı Başardı

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Sporları tarafından Lise Öğrencileri arasında gerçekleştirilen Masa Tenisi Trabzon İl Birinciliği müsabakalarında Çaykara İlçemizi temsil eden Çaykara Anadolu Lisesi Masa Tenisi Takımı karşılaştığı tüm rakiplerini eleyerek finale yükselmeyi başardı.

/resimler/2017-12/19/1506359682578.jpgFinalde Geçen Sene Finalde Kaybettiği Son Şampiyon Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi İle Karşılaşan Ekibimiz Makus Talihini yine yenemedi ve de geçen sene olduğu gibi bu sene de rakibine 3-1 kaybederek Trabzon İlimizde İkinci olmayı başardılar ve de Çaykara İlçemizi sevince boğdular.

Akçaabat Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen ve de 50 Okulun katılımı ile gerçekleştirilen turnuva 11 Aralık 2017 tarihinde başladı ve de bu gün (19 Aralık 2017) sona erdi

ÖĞRENCİLERİMİZİ TURNUVAYA EROL MALKOÇ HAZIRLADI

Masa Tenisi  Trabzon İl Birinciliği Yarışmalarına Çaykara Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Erol Malkoç hazırladı./resimler/2017-12/19/1507049526823.jpgDers dışı Eğitim çalışmaları kapsamında hiçbir ücret talep etmeden öğrencilerimizi yarışmalara hazırlayan Erol Öğretmenimiz şimdi ise Trabzon´da elde ettiği başarılar ile öğrencileriyle gurur duyuyor.

GRUP MÜSABAKALARINDA 4 TAKIMI ELEDİLER

Ekibimiz  Grup Müsabakalarında Trabzon Sosyal Bilimler Lisesi,Beşikdüzü Anadolu Lisesi,Yavuz Selim Anadolu Lisesi ve Çarşıbaşı Anadolu Lisesi takımları ile karşılaştı./resimler/2017-12/19/1507307656487.jpgGrup aşamasında oynadığı 4 maçı da rakiplerine set dahi vermeden kazanan Çaykara Anadolu Lisesi Grup Lideri olarak bir üst tura çıkmayı başardı.

İKİNCİ TUR MAÇLARI

İkinci Tur´da ilk olarak Çarşıbaşı Sağlık Meslek Lisesi ile karşılaşan Ekibimiz bu müsabakadan 3-0 galip ayrılarak bir üst tura çıkmayı başardı.

YENİ RAKİP TRABZON FEN LİSESİ

Çaykara Anadolu Lisesi Çeyrek Finale çıkabilmek için Trabzon Fen Lisesi ile mücadele etti.Ekibimizin Turnuvada set verdiği ilk maç olan bu müsabakayı Çaykara Anadolu Lisesi 3-1 kazanarak Çeyrek final biletini cebine koymayı başardı.

ÇEYREK FİNAL NEFESLERİ KESTİ

Ekibimiz Çeyrek Finalde Kanuni Anadolu Lisesi ile karşılaştı.Nefeslerin tutulduğu mücadele çok büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Rakibini 3-2 yenmeyi başaran Çaykara Anadolu Lisesi Yarı Final biletini cebine koyarken rakibini de turnuvanın dışına göndermeyi başardı.

YARI FİNALDE RAKİP EV SAHİBİ

Akçaabat Kapalı Spor Salonunda oynanan müsabakalarda Yarı Finalde Ekibimizin karşısına Ev Sahibi takım çıktı.

Akçaabat Turizm ve Otelcilik Anadolu Lisesi ile karşılaşan ekibimiz taraftar desteğini arkasına alan rakibini 3-1 yenerek Final Biletini cebine koymayı başardı.

FİNALDE RAKİP SON ŞAMPİYON

Ekibimiz Finalde Masa Tenisi Trabzon İl Birinciliğinin Son Şampiyonu Vakfıkebir İmam Hatip Lisesi ile karşılaştı.

İki ekip geçtiğimiz sene de yine finalde karşılaşmış ve de o karşılaşmayı da Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi 3-0 Kazanarak Şampiyonluk ipini göğüslemişti.

Son Şampiyonun Tecrübesi ile Şampiyonluğa ulaştığı final müsabakasında Çaykara Anadolu Lisesi Final maçında rakibine 3-1 yenilerek Trabzon İl İkincisi olmayı başardı ve de Çaykara İlçemize bir gurur daha yaşatmayı başardılar.

DEMİRCİOĞLU-ÇOCUKLARIM İLE GURUR DUYUYORUM

Trabzon İlimizde elde ettikleri başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek sözlerine başlayan Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu  İlimizde 50 okulun katılmış olduğu bir turnuvada Trabzon İlimizde ikinci olarak Çaykara İlçemizi  en iyi şekilde temsil ettiklerini sözlerine ekledi.

Turnuvada geçen sene de finale çıktıklarını ancak aynı takıma kaybederek Çaykara İlçemize Şampiyonluk Kupası ile dönemediklerini ifade eden Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu bu sene de makus talihlerini yenemediklerini ve de Turnuvada yine ikincilik ile yetinmek zorunda kaldıklarını sözlerine ekledi.

Finalde kaybettikleri  Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi ekibinin mükemmel bir ekip olduğunu ve de bu ekibin Türkiye Yedincisi olmayı başardığını anımsatan Okul Müdürü Mustafa Demircioğlu başarılarından dolayı hem kendi öğrencilerini hem de Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesini tebrik etti ve Türkiye İl Birinciliği  yarışmalarında İlimize Temsil edecek olan Rakiplerine başarılar diledi.

Gazetemize verdiği demeci bir espri  ile tamamlayan Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Demircioğlu seneye yine ikinci olurlarsa insanlarımız  bilsinler ki karşımızda yine Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip vardı  ve yine kazanamadık ama biz kazanmak için Çaykara İlçemize Şampiyonluk Kupasını getirebilmek için elimizden gelen her türlü gayreti  göstereceğiz  dedi.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir