Çaykara Bürokratını Ziyaret Etti

Çaykara Bürokratını Ziyaret Etti

Çaykara Bürokratını Ziyaret Etti

Çaykara Muhtarları ve Muhtarlar Derneği Ankara Ziyaretleri kapsamında  Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumuna İnsan Kaynakları Daire Başkanı olarak görev yapan Çaykara’lı Sami Ayan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Çeşitli ziyaretler için Ankara’da bulunan  Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Keleş ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir süre önce Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı görevine atanan Çaykara’lı Sami Ayan’ı Ankara’da makamında ziyaret etti.

10 Nisan 2025 Tarihinde gerçekleştirilen ziyarete Uzungöl Muhtarı Selman Dilek,Arpaözü Mahallesi Muhtarı Yüksel Çakır,Taşkıran Mahallesi Muhtarı Hüseyin Alamanoğlu,Baltacılı Mahallesi Muhtarı Dursun Ali Baltacı,Şekersu Mahallesi Muhtarı Mehmet Aygün,Yeşilalan Mahallesi Muhtarı İlyas Lemahmutoğlu,Yaylaönü Mahallesi Muhtarı Mustafa Genç,Yukarı Kumlu Mahallesi Muhtarı Fahri Kaygusuz,Akdoğan Mahallesi Muhtarı Mehmet Yıldırım,Kabataş Mahallesi Muhtarı Cemal Bilgin ,Çamlıbel Mahallesi Muhtarı Abdullah Kulaç ve Uzuntarla Mahallesi Muhtarı Gültekin Gül katılım sağladı.

Sıcak ve samimi bir sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Çaykara anıları tazelenirken aynı zamanda Çaykara ilçesi ile ilgili gerçekleştirilebilecek ortak çalışmalar ile ilgili olarak karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

 



Anahtar Kelimeler: Çaykara Bürokratını Ziyaret

İlginizi Çekebilir