Çaykara İlçesinin Eski Muhtarı Kalbine Yenik Düştü

Çaykara İlçesinin Eski Muhtarı Kalbine Yenik Düştü

GÜNCEL 19.09.2024 12:01:00 0
Çaykara İlçesinin Eski Muhtarı Kalbine Yenik Düştü

Çaykara Eğridere Mahallesi eski Muhtarlarından Ahmet Yaşar Ağıralioğlu evinde geçirmiş olduğu ani kalp krizi neticesinde hayatını kaybetti.

Her hangi bir rahatsızlığı bulunmayan Ahmet Yaşar Ağıralioğlu 18 Eylül 2024 Çarşamba akşamı Eğridere Mahallesindeki evinde rahatsızlandı.

Ailesinin 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine evine gelen Sağlık ekipleri Muhtar Ağıralioğlu’nun hayatını kaybettiğini tespit etti.

Çaykara İlçesinin en sevilen isimlerinden olan Merhum Ağıralioğlu sosyal ve toplumsal olaylardaki duyarlılığı,örnek iletişim yapısı ve kişiliği ile herkes tarafından örnek olarak gösteriyordu.

Her yıl Geleneksel olarak gerçekleştirilen Kurtdağı Yayla Şenlikleri Organizatörlerinden olan Merhum Ağıralioğlu Çaykara İlçesinde gerçekleştirilen her türlü etkinlik ve organizasyonda öncülük yapm özelliği ile tanınıyordu.

Çaykara İlçesinde her kesim tarafından çokı sevilen ve takdir edilen Muhtar Ağıralioğlu’nun ani vefatı Çaykara İlçesini ve Eğridere Mahallesini göz yaşlarına boğdu.

Merhum Muhtar Ahmet Yaşar Ağıralioğlu 2009-2014 ve 2019-2024 Dönemlerinde Eğridere Mahallesi Muhtarı olarak Çaykara İlçesine hizmet vermişti.

Eğridere Mahallesi Muhtarı Furkan Kamiloğlu sosyal medyada yayınladığı mesaj ile Muhtar Ağıralioğlu’nun vefatı dolayısı ile Eğridere Mahallesi halkına ve Çaykara İlçesine baş sağlığı mesajlarını iletti.

2009-2014 ve 2019-2024 Dönemlerinde iki Dönem Eğridere Mahalkle Muhtarlığı yapan Ahmet Yaşar Ağıralioğlu 31 Mart 2024 Tarihinde yapılan Mahaalli İdareler Seçimleri sonucunda nöbeti genç Muhtar Furkan Kamiloğlu'na devretmişti.

Merhum Muhtar Ağıralioğlu 20 Eylül 2024 Cuma Günü Cuma namazına müteakip Çaykara  Merkez Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Eğridere Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Çaykara İlçesinin Emektar Muhtarı Merhum Ahmet Yaşar Ağııralioğlu’na Çaykara İlçesine vermiş olduğu hizmetler için teşekkür ediyor,Allah’tan rahmet diliyor,başta aile bireyleri ve Eğridere Halkı olmak üzere Çaykara İlçemize baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM

Şükret Ağıralioğlu-Oğlu-0 536 499 28 78 

Osman Ağıralioğlu-+90 501 004 25 61