Çaykara Muhtarlar Derneğinden Başkan Zorluoğlu'na Ziyaret

Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

GÜNCEL 30.03.2022 09:33:00 0
Çaykara Muhtarlar Derneğinden Başkan Zorluoğlu

Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Soğanlı Mahallesi Muhtarı Engin Yazıcıoğlu başkanlığında gerçekleştirilen ziyarete Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Çayıroba Muhtarı Remzi Gündoğdu ve Koldere Muhtarı Hüsnü Karataş katıldılar.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Zorluoğlu’na Çaykara İlçesine vermiş olduğu hizmetler için teşekkür ettiler.Ziyaret esnasında mahallelerinin ve Çaykara İlçesinin sorunlarını da ifade eden Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri her zaman olduğu gibi Başkan Zorluoğlu’ndan mevcut sorunların çözümü aşamasında destek istediler.

UZUNGÖL’E BÜYÜKŞEHİR OTOBÜSÜ GELİYOR

Ziyaretin en önemli konu başlıklarından bir tanesi Trabzon Büyükşehir Belediye otobüsünün Uzungöl’e otobüs seferi yapması talebi oldu.Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Bölgemiz ve Ülke Turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl’ü her yıl yerli ve yabancı milyonlarca turistin ziyaret ettiğini, böylesine Turizmde Dünya Markası haline gelmiş olan devasa bir Turizm Merkezinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi otobüslerinin de sefer düzenlemesi gerektiğini ifade ettiler.

Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu’nun bu talebi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu tarafından çok olumlu karşılandı.Bu konu ile ilgili hemen çalışmalara başlanacağını ifade eden Başkan Zorluoğlu, Nisan ayının başından itibaren gerçekleştirecekleri planlama doğrultusunda hızlı bir şekilde Trabzon Büyükşehir Belediye Otobüslerinin Uzungöl seferlerine başlayacaklarını ifade etti.

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN MUHTARLARA TEŞEKKÜR

Nazik ziyaretleri için Çaykara İlçesinde görev yapan Muhtarlara teşekkür eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,Çaykara İlçesinin kendileri için bir sevda olduğunu ve her ortamda Çaykara insanına hizmet sunmaktan çok büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Çaykara İlçesi ile ilgili önlerine konan her projeye imkanlar ölçüsünde destek verme gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Zorluoğlu en kısa sürede Çaykara İlçesinde görev yapan Muhtarlar ile bir toplantı yapmayı planladıklarını ve bu toplantıda muhtarlarımız ile durum değerlendirmesi yapma imkanı yakalayacaklarını sözlerine ekledi.