Çaykara'da Sessiz 19 Mayıs

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 101. Yıl Dönümü Çaykara İlçesinde Gerçekleştirilen Çelenk Sunma Töreni ile kutlandı

ÇAYKARA 19.05.2020 10:55:00 0
Çaykara

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşını başlatmak üzere Samsun’a çıktığı “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı”nın 101. Yıl Dönümü dolayısı ile Çaykara İlçesinde Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs(Covit19) salgını sebebi ile Tüm Ülkemizde olduğu gibi Çaykara İlçesinde de Resmi Tören gerçekleştirilemedi.

Çaykara Kaymakamlığı önünde gerçekleştirilen Çelenk sunma töreni Virüs Salgını sebebi ile sınırlı sayıda katılım ile Sosyal Mesafe kuralına uygun olarak ve maske ile gerçekleştirildi.

Törene Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt  ile Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü personeli katıldı.

Çaykara Gençlik ve Spor İlçe  Müdürlüğüne ait Çelenkin Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt tarafından Atatürk Anıtına sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile Çelenk Sunma Töreni sona erdi

19.19’DA STADYUMDA İSTİKLAL MARŞI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile bu akşam saat 19.19’da Çaykara İlçe Stadyumu ışıklandırılacak ve Çaykara Belediyesi Hoparlörlerinden İstiklal Marşımız okutulacak.

GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜNDEN ETKİNLİK YAĞMURU

Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Bayramı dolayısı ile çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

HER EVE BİR BAYRAK

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından “Her  eve bir bayrak” etkinliği kapsamında İlçe Merkezinde bulunan tüm evler dolaşılarak her eve bir bayrak dağıtıldı.Ve bu bayrakların gün boyu evlerin balkonlarına asılmaları istendi.

İLÇE STADYUMU GELİN GİBİ SÜSLENDİ

Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Çaykara İlçe Stadyumu tabiri caiz ise bayrak ve balonlar ile bir gelin gibi süslendi