Çaykara'dan Tokat'a Gelin Gitti

Çaykara

Çaykara Şahinkaya Mahallesinden Beyza Işın ile Hatay’dan Murat Özer Çaykara İlçesinde gerçekleştirilen düğün töreni ile bir ömür boyu birliktelik için ilk adımlarını attılar.

Çaykara Şahinkaya Mahallesinden Beyza Işın ile Hatay’dan Murat Özer Çaykara İlçesinde gerçekleştirilen düğün töreni ile bir ömür boyu birliktelik için ilk adımlarını attılar.

Genç çiftlerin düğün törenleri ise 29 Haziran 2024 Cumartesi günü Tokat Merkez Töreoğlu Düğün Salonunda gerçekleştirilecek.

Genç çiftlerin Çaykara İlçesin deki Düğün Törenleri 21 Haziran 2024 Cuma akşamı Çaykara El Şahan Tesislerinde gerçekleştirildi.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile Çaykara Işıklı Mahallesi Muhtarı İbrahim Yılmaz genç çiftlerin mutluluklarını paylaşmak üzere salondaki yerlerini aldılar.

Çaykara İlçesinin Sağlık alanındaki sevilen ismi Çaykara Devlet Hastanesi Personeli Faruk Işın ile Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şefi Hacer Işın’ın  Dünyalar güzeli öğretmen kızları Beyza ile Hatay’dan Öğretmen Murat Özer’in düğün törenleri yoğun bir katılım ile gerçekleşti

Van’da öğretmenlik yapan genç çiftin düğün törenlerine öğretmen arkadaşları,Tokat’tan gelen Damat tarafının yakınları ilke yoğun bir davetli topluluğu katılım sağladı.

Genç çiftlerin giriş dansları ile başlayan düğün törenlerinde Çaykara İlçesinin müzik alanındaki sevilen niki ismi Turan Kanberoğlu ile Erol Akyüz çaldıkları birbirinden güzel oyun havaları ile davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün törenlerinde özellikle Takı Töreni esnasında düğün törenine katılan misafirler çok uzun kuyruklar oluşturarak gelin ve damadı hem tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden genç çiftlerin düğün törenleri aile fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve doğru kararlarını veren Beyza & Murat Özer çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

 



Anahtar Kelimeler: Çaykara' Tokat' Gelin Gitti

İlginizi Çekebilir