Çaykaralı Abdullah Özcan´a Yeni Görev!

Çaykaralı hemşehrimiz Abdullah Özcan, Axa Sigorta İstanbul Bölge Satış Müdürlüğü Görevine Atandı.

ÇAYKARA 7.04.2016 10:25:04 0
Çaykaralı Abdullah Özcan´a Yeni Görev!

Sigorta sektöründe pazarlama ve satış konusunda birçok ilke imza atan ve farklı yapısı ile her zaman ilgi odağı olan Çaykara-Çambaşı Mahallesinden, hemşehrimiz Abdullah Özcan, Axa Sigorta´nın İstanbul Bölge Satış Müdürlüğü görevine atandı.

Sigorta sektöründe pazarlama ve satış konusunda birçok ilke imza atan ve farklı yapısı ile her zaman ilgi odağı olan Abdullah Özcan, Axa Sigorta´nın İstanbul Bölge Satış Müdürlüğü görevine atandı.

Abdullah Özcan, çalışma hayatına 1998 yılında AXA Sigorta A.Ş.´de başladı ve sırasıyla; Axa Sigorta´da Reasürans Departmanı´nda Memur, Uzman Yrd. ve Uzman olarak 2007 yılı Kasım ayına kadar görev aldı. 2007-2010 yılları arasında Doğuş otomotiv Grubu Sigorta Departmanı´nın kurulmasında yönetici olarak görev aldı. Eylül 2010-Ekim 2015 tarihleri arası Ray Sigorta Acenteler Satış Müdürlüğü görevinde bulundu. Satış Müdürlüğü sırasında Ray Sigorta´ya bin 61 yeni acente kattı. 5 yıl içerisinde 81 ilin 71´inde 2 bin 63 acente ziyareti gerçekleştirdi. Türkiye´nin 63 ilinde bulunan Ray Sigorta Acente yapısının 80 ile yayılmasını sağlayarak güzel projelere imza attı. Ekim 2015-Nisan 2016 tarihleri arasında RS Servis Satış, Pazarlama ve Kurumsal iletişim Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütürken marka bilinirliği anlamında başarılması zor işlere imza attı.

Abdullah Özcan´ın profesyonel hayat başarılarının yanı sıra Çaykara ve Dernekpazarı Vakfı ve Sigorta Eksperleri Derneği´ne üyeliği bulunuyor. Ayrıca, 2009 yılından itibaren Genç Sigortacılar Derneği (GESİD) Yönetim Kurulu´nda Sponsor Direktörü,  Trabzonlular Platformu Kurucu Üyesi ve Trabzonspor Kuzey Yıldızı Derneği´nde de Genel Sekreter olarak görev yapmakta olan Abdullah Özcan, aynı zamanda Trabzonspor Kongre Üyesi..