Çaykaralı işadamlarından Dev Yatırım!

Çaykaralı işadamlarından Dev Yatırım!

Köknar Kağıt Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından Lüleburgaz´da inşaatı tamamlanan AVM gerçekleştirilen görkemli törenle hizmete açıldı

 

Çaykara Köknar Mahallesinden olup, Köknar Kâğıt Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş şirketi olarak ülkemizin en büyük kâğıt ve Karton üretimini gerçekleştirilen kardeşlerden oluşan şirket, Lüleburgaz´da İstanbul Caddesi üzerinde 13 milyon dolar harcayarak yaptıkları ve ismini Bercadia AVM görkemli bir törenle hizmete açıldı. 

Köknar Kağıt Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş´nin sahipleri olduğu Çaykaralı hemşerilerimizden Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Türkoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Türkoğlu, Şirket Genel Müdürü Yusuf Türkoğlu ve Şirket Genel Müdür Yardımcısı Fatih Türkoğlu ailesi tarafından 13 milyon dolarlık yatırım ile 5 katlı, 35 mağazadan oluşan, yaşam alanları ile toplam 15.855 m2 alana inşa edilen Bercadia AVM Lüleburgaz´ın ilk ve tek AVM´si olma özelliğini barındırırken, Bercadia AVM´nin tüm işleyişinden sorumlu olarak müdürlüğünü Erkan Genç yürütüyor.

Açılış törenine, Kırklareli Valisi Esengül Civelek,  Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Asker, Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk, İlçe Spor Müdürü Soner Polat, Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant, Lüleburgaz Öğretmenevi Müdürü Hayrettin Özsoy, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler,  AK Parti eski Kırklareli Milletvekili  Şenol Gürşan, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Cüneyt İleri, Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Kırklareli İl Başkanı Kürşad Yamaner ve çok sayıda davetli katıldı. 

Açılış töreni  saat 09:30´da başladı. Protokol üyeleri ve katılımcılara hazırlanan ikramlar sunulurken ardından Vali Esengül Civelek tarafından açılış pastası kesildi. 

Daha sonra Köknar Kağıt Karton Sanayi A.Ş. ve Bercadia AVM´nin tanıtım filmi sinema salonunda katılımcılara sunuldu. Tanıtım filinin izlenilmesinden sonra protokol ve diğer misafirlerin katılımıyla AVM turu atıldı. Tur kapsamında her kat tek tek gezildi. Daha Bercadia AVM´´nin kurdele kesilip AVM resmi olarak açıldı. 

TÜRKOĞLU AİLESİNE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Kırklareli Valisi Esengül Civelek açılış töreninde kurdele kesimi öncesi yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: ?Bugün İlimiz ve ilçemiz için ihtiyaç duyduğumuz ilk AVM´ye kavuşmanın sevinci mutluluğu içerisindeyiz. Günümüzde şehir hayatının ayrılmaz bir parçası haline gelen, dolayısıyla bizlerin hayatında önemli bir yer tutan, alışverişlerimizi daha kolay bir şekilde, güvenilir bir ortamda gerçekleştirdiğimiz aynı zamanda sosyal ve kültürel ihtiyaçlarımızı karşıladığımız mekânlar olarak AVM´ler, hem alışveriş, sosyalleşme hem de yaşam merkezi haline gelmiştir. İlimiz sosyoekonomik ilişkilerine katkı sağlayacak, istihdam sağlayacak bu yatırımı gerçekleştiren, ilimize - ilçemize kazandıran Türkoğul ailesine şükranlarımı sunuyor, Bercadia´nın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum? 

ESKİ İSİMLERDEN ESİNLENİLDİ

Açılışı yapılan Bercadia AVM, ismini Lüleburgaz´ın eski isimlerinden esinlenerek aldı. Bergule ve Arcadia´nın birleşiminden oluşan Bercadia Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Türkiye´nin önde gelen markalarına ev sahipliği yaparak 35 mağazayı Lüleburgaz halkı ile buluşturdu. Bercadia AVM´de ziyaretçilerin tüm ihtiyaçları düşünülerek; Gıda Marketten, Marka ve Hobby Mağazalarına, Foodcourt´tan Cafe ve Restaurantlara yer verildi. Bercadia AVM ayrıca çocuk eğlence merkezi ve 7 sinema salonu ile eğlenceyi de unutmadı.

 



EYÜP IŞILDAK
31.01.2016 19:44:55
Kağıt imalatı için teşekkürler ama iş AVM ye gelince...Duyanda 3 vardiya ile çalışıp DÜNYAYA katma değer ihraç eden üretim yapıldığını zanneder. AVM den içeri git Dünya markası değilsen İçinde DÜKKAN bile açtırmazlar. Ha bankaların borç olarak harcaman için verdikleri KREDİ KARTLARI ile limitin bitene kadar AVM içinde dolaşabilirsin.

İlginizi Çekebilir