Çaykara'lı Akademisyen Yaşama Tutunamadı

Çaykara

Çaykara'lı Akademisyen Yaşama Tutunamadı

Sakarya  Üniversitesi   emekli öğretim üyelerinden Çaykara’lı Hemşerimiz Prof.Dr. Harun Taşkın vefat etti.

Merhum Harun Taşkın  24 Haziran Pazartesi günü ikindi namazına müteakiben Sakarya Üniversitesi Kampüs Camii’nde kılınacak ve 25 Haziran Salı günü ikindi namazına müteakiben Trabzon’un Çaykara ilçesinde Akdoğan Mahallesi Dağbaşı mezarlığında kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Harun Taşkın’a Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

PROF.DR. HARUN TAŞKIN’I TANIYALIM

Akademik Camia Yasta

Aslen Çaykara İlçesi Akdoğan Mahallesinden olan Prof. Dr. Harun Taşkın Sakarya Üniversitesi'nde yıllarca öğretim üyeliği yapmış, sadece akademik başarılarıyla değil, aynı zamanda öğrencilerine ve meslektaşlarına olan yaklaşımıyla da hatırlanacak.

 Sakarya'daki görev süresince birçok başarılı projeye imza atan Taşkın, üniversitenin gelişimine önemli katkılar sağlamıştı.

SAÜ'lü Akademisyenler: “Sakarya Üniversitesi'nde çalıştığı süre boyunca Prof. Dr. Harun Taşkın, bilim dünyasına ve öğrencilerine ışık tutmuştur. Onun mirası, üniversitemizin çatısı altında her zaman yaşayacaktır.” İfadelerine yer verdiler

 



İlginizi Çekebilir