Tarih: 06.10.2024 19:38

Çaykara'lı Kaymakam Dünya Evine Giriyor

Facebook Twitter Linked-in

İzmir Karaburun Kaymakamı Çaykara’lı Hemşerimiz Mustafa Özbay ile Mersin’den Selin Özdoğan 12 Ekim 2024 Cumartesi akşamı Rize’de gerçekleştirilecek olan Düğün Töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET demeye hazırlanıyorlar.

Aslen İlçemiz Ataköy Mahallesinden Fatma & Mehmet Şerafettin Özbay çiftinin oğulları İzmir Karaburun Kaymakamı Mustafa Özbay ile Mersin’den Sibel & Selim Özdoğan çiftinin Dünyalar güzeli kızları Selin’in Kına ve ilk Düğün Törenleri 5 Ekim 2024 Cumartesi akşamı Mersin’de gerçekleştirildi.

Genç çiftlerin Düğün Törenleri ise 12 Ekim 2024 Cumartesi akşamı saat.19.00’da Rize Harvel Düğün Salonunda gerçekleştirilecek.

İzmir Karaburun Kaymakamı Çaykara’lı hemşerimiz Mustafa Özbay gazetemize yaptığı açıklamada tüm Çaykara’lı hemşerilerimizin 12 Ekim 2024 Cumartesi akşamı Rize’de gerçekleştirilecek olan Düğün Törenlerine davetli olduklarını ifade etti.

DÜĞÜN

TARİH:12 Ekim 2024 Cumartesi

SAAT:19.00

YER:Rize Harvel Düğün Salonu

ADERES:Portakalllık Mahallesi Menderes Bulvarı Sahil Dolgu Alanı Merkez/RİZE

                 

      ÇAYKARA'LI KAYMAKAM   MUSTAFA  ÖZBAY'I TANIYALIM                             

Trabzon İli Çaykara İlçesi nüfusuna kayıtlı olan Mustafa Özbay, 1991 yılında Rize’ de dünyaya geldi. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Rize’de tamamlayan Kaymakamımız 2013 yılında Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2019 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans yaptı.

 Memuriyet hayatına 2015-2023 yılları arasında Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığında Gelir Uzmanı olarak başladı. İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakamlık sınavında başarılı olup 111. Dönem Rize Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Teftiş Stajını Ağrı İlinde Refiklik stajını Kahramanmaraş Pazarcık İlçesinde tamamlayan Çaykara’lı Kaymakam 25.01.2024 tarihi itibariyle İZMİR İli Karaburun İlçesi  Kaymakamı olarak görevlendirildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —