Çaykaraspor Yönetim Kurulu Yeni Sezon Öncesi A Takımı ve Altyapı Takımları İle Buluştu

Çaykaraspor Yönetim Kurulu Yeni Sezon Öncesi A Takımı ve Altyapı Takımları İle Buluştu

Çaykaraspor Yönetim Kurulu Yeni SEzon Öncesi A Takımı ve Altyapı Takımları İle Buluştu

Çaykaraspor Kulübü Başkanı Mustafa Koçin ve yönetim kurulu üyeleri, yeni sezon öncesinde Çaykaraspor A Takımı ve Altyapı  takım oyuncuları ve teknik ekiple bir araya gelerek takımların moral motivasyonlarını yükselttiler.

Çaykara ilçe stadında yaklaşık 3 haftadan bu yana yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Çaykaraspor A takımı ile U-14,U-15,U-16,U-17 ve U-18 Futbol takımları ile  bir araya gelen Başkan Mustafa Koçin ve yönetim kurulu üyeleri antrenör ve futbolcular ile gerçekleştirdikleri görüşmede takımların hedefleri ve Yönetim Kurulunun takımlardan beklentileri ile ilgili olarak karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

2023-2024 Futbol sezonunda 8 senelik bir aranın ardından yeniden Profesyonel liglere geri dönen Çaykaraspor A Takımı,Profesyonel liglerde mücadele ettiği ilk sezonunda Şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Kırmızı Beyazlı Ekibimiz Trabzon İkinci Amatör Küme A Grubunda  Şampiyonluk sevinci yaşayarak Trabzon Birinci Amatör Kümeye yükselme başarısı göstermişti.

2024-2025 Futbol sezonu için Çalışmalara 3 hafta önce başlayan Çaykaraspor Futbol Takımında yeni sezonda da hedef Şampiyonluk.

Yeni Yönetim Kurulu ile birlikte farklı bir enerji ve heyecan kazanan Çaykaraspor A Takımı Trabzon 1.Amatör Kümede mücadele edeceği ilk sezonunda Şampiyonluk sevinci yaşayarak 3. Lig heyecanını Çaykara İlçesine yaşatmak istiyor.

Öte Yandan Çaykaraspor Takımının diğer Altyapı Takımları da mücadele edecekleri kategorilerde zirveye oynayan Takımlar olabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çaykaraspor Kulüp Başkanı Mustafa Koçin Gazetemize yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Çaykaraspor bir sevdadır.Yüreği Çaykara ile çarpan herkesin ortak sevdasıdır Çaykaraspor.Bizler de Yeni oluşturmuş olduğumuz genç ve dinamik Yönetim Kurulumuz ile birlikte Çaykara insanını en iyi şekilde temsil edebilmek için büyük bir heyecan ile yepyeni bir yolculuğa çıkıyoruz.

Geçmiş dönemlerde sayısız başarılar elde eden,defalarca Üçüncü Ligin kapısından dönen Çaykaraspor artık o eski günlerine dönecek.Bizler yeni Yönetim Kurulumuz ile birlikte Çaykaraspor A Takımımız ile Üçüncü Lig heyecanını bu güzel İlçemizin insanlarına yaşatmak istiyoruz.

Yönetim Kurulu olarak tüm hazırlıklarımızı bu yönde tamamladık.Teknik Ekibimiz ve futbolcularımız ile aynı heyecanı paylaşan bir ekip olarak tek hedefimiz Çaykara İlçesini en güzel bir şekilde temsil edebilmek.

Öte yandan Altyapı Takımlarımızın tamamında Çaykara İlçemizin pırıl pırıl parlayan gençleri Çaykaraspor’u en iyi şekilde temsil edebilmek için yoğun bir tempo içinde yeni sezona hazırlanıyor ve liglerin başlamasını sabırsızlık ile bekliyor.

Çaykaraspor olarak mücadele ettiğimiz her kategoride Şampiyonluk sevdası ile yola çıktık.

istiyoruz.Kaymakamımız Sayın Gürdal Erbek ve Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok’un her zaman olduğu gibi takımlarımıza sağlamış oldukları Kıymetli katkı ve destekler her türlü takdirin üstündedir.

Şimdi ise yepyeni bir sayfa açma zamanı.

Tüm Çaykara’lI hemşerilerimizi,yüreği Çaykara sevdası ile çarpan herkesi bu güzel yolculukta yanımızda görmek istiyoruz.



İlginizi Çekebilir