Tarih: 23.04.2025 17:02

Dernekpazarı İlçesinde 23 Nisan Kutlaması

Facebook Twitter Linked-in

      Fahri Düzenli

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dernekpazarı İlçesi Atatürk İlkokulu tarafından coşkuyla kutlandı.

Dün makamların devralınması ile başlayan bayram etkinliği bugün saat 10.00 da Hasan Cansız Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde çelenk sunumu ,saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde   şanlı Bayrağımızın göndere çekilmesi ile devam etti. Atatürk İlkokulu bahçesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesini bir öğrencinin yaptığı günün anlamı ile ilgili konuşma aldı.

  Öğrencilerin hazırladığı etkinlikler devam ederken yağmurun başlaması nedeni ile toplantı salonuna geçilip programa orada devam edildi. Çocukların birbirinden güzel sunumları, şiirler ve halk oyunları ile devam edildi.

   Önceden yapılan yarışmalarda ödüle layık görülen öğrencilerin ödülleri dağıtıldı. Toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —