Dernekpazarı İlçesinde Can Pazarı

Dernekpazarı İlçesinde Can Pazarı

Dernekpazarı İlçesinde Can Pazarı

DERNEKPAZARI İLÇESİNDE CAN PAZARI

Of-Çaykara yolu üzeri Dernekpazarı geçişindeki tünel içinde meydana gelen trafik kazası can aldı. 26 Haziran 2024 Çarşamba Günü  17:00 sularında meydana gelen kazada adeta can pazarı yaşandı.

Of istikametinden Çaykara istikametine gitmekte olan Ü.M. yönetimindeki araç karşı yönden gelen Filistin uyruklu Hasan Khayat yönetimindeki araçla çarpıştı. Kazada Gümüşhane Şiran doğumlu olan araç sürücüsü Ü.M.(52) olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan H.Y.(45) ağır yaralı olarak Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazaya karışan diğer araçta bulunan ve yaralanan turistler Hasan Khayat, Nase Muhammed Hasan, Mohammed Abdullah Of ve Trabzon’daki hastanelerde tedavi altına alındı. Yaralı turist Rebhi Qasem Mohammed Rebhi Qutab ise taburcu edildi.

Daha önce de ölümlü kazaların yaşandığı tünelde, Dernekpazarı ilçe geçişinde devam eden yol çalışması nedeniyle çift taraflı hizmet veriliyor. Yetkililer tüneli kullanan sürücülerin yola yerleştirilen trafik yönlendirme levhalarına dikkat ederek tedbirli olmaları yönünde uyarıyor.

 



Anahtar Kelimeler: Dernekpazarı İlçesinde Pazarı

İlginizi Çekebilir