Dernekpazarı İlçesinde Kamu Kurumlarında Nöbet Değişimi

Dernekpazarı İlçesinde Kamu Kurumlarında Nöbet Değişimi

Dernekpazarı İlçesinde Kamu Kurumlarında Nöbet Değişimi

DERNEKPAZARI İLÇESİ KAMU KURUMLARINDA NÖBET DEĞİŞİMİ.
   Fahri Düzenli

   Dernekpazarı İlçesi Kamu Kurumlarında farklı tarihlerde yapılan nöbet değişiklikleri: 
  Gençlik ve spor kurucu müdür vekili Sinan Akgün aslı görevi olan Lise Beden Eğitim öğretmenliğine döndükten sonra, yerine  Çaykara Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Kurt , Çaykara ya asaleten Dernekpazarı na da vekaleten hizmet vermektedir.
   2012 yılından beri ilçemiz sağlık hizmetlerini hemşire olarak yürüten Handan Şişman isteği ile Of İlçesi 9 Nolu Aile hekimliği hemşiresi olarak ilçemizden ayrıldı. 
Aynı kurumda 5 yıl aile hekimi olarak  çalışan  Dr. Tuğba Selçuk ta isteği ile Of  8 Nolu Sağlıkocağı Aile hekimliğine atandı. Yerine Dr. Esma Esra Erdoğan atandı.
  Belediye yazı İşleri Müdürümüz Hikmet Albayrak,35 yıl11 aylık hizmetine nokta koyarak 16 Şubat ta emekli oldu. Belediye ye atanan memur Suban Değermenci, 14 Nisan-  Fen İşleri Harita Mühendisi Ahmet Talha Öztürk ,Tunahan Dursun Fen İşleri Teknisyeni olarak 15 Nisan da göreve başladılar.
Lise Müdür Yardımcımız Remziye Karakum Çelik Kilis Üniversitesine öğretim görevlisi olarak atandı.
  Uzun yıllar ilçemiz Tarım İlçe Müdürlüğünde görev yaptıktan sonra İstanbul a giden Cengiz Şenocak  memleket hasretine dayanamayıp tekrar eski dairesine dönüp 2 Mayısta göreve başladı. İlçe tarımdaki eksik kadrolara da Hacer Şahin,Elif Aydın,Elif Tuta -memur ,Mert Çamlı -veteriner olarak atanıp görevlerine başladılar.Ayrılanlara verdikleri hizmetler karşılığı ilçe adına teşekkür ederiz.  Yeni göreve başlayanlara da başarılar dileriz.



İlginizi Çekebilir