Dernekpazarı İlçesinde Yeni Trafik Düzenlemesi

Dernekpazarı İlçesinde Yeni Trafik Düzenlemesi

GÜNCEL 16.10.2024 07:30:00 0
Dernekpazarı İlçesinde Yeni Trafik Düzenlemesi

Dernekpazarı ilçesi içinde yapılmakta olan menfez köprü ile ana köprü tamamlanıp hizmete açıldı. Yol hizmete açılırken ilçe giriş ve çıkışları ile ilçe içi ara  çıkışlarda da yeni bir düzenleme yapıldı. Yapılan yeni düzenlemede eski alışkanlıklar nedeni ile trafik kazalarının meydana gelmesi olasılığı var. İlçe giriş ve çıkış noktalarındaki trafik işaretlerine dikkat etmekle, hem ceza almaktan kurtulmuş, hem de olası bir kazaya fırsat vermemiş olacağız. 

  1-ilçe çıkışındaki köprünün solundan verilen yan yolla Petrol ofisine ve Akköse mahallesine geçiş var.

 2- Petrol Ofisi yanındaki tünel tek şeritle ilçeye girişi olup çıkışı yoktur.

3-İlçe merkezinden Eyüp Aşık Parkı, Oto Tamircisi, Sağlık ocağı, A-101 ve Akköse Mahalesine tarafına sadece ilçe merkezi çıkışındaki köprü kullanılarak sağa dönüş yapılarak gidilebilecek  diğer köprülerin  kullanılması ters yön olduğundan kullanılmaması gerekir.

4-Dere ile dükkanlar arasında bulunup, inşaatlar süresince  genel olarak park yeri kullanılan yol, Of-Çaykara İstikametinde  çift şerit, tek yön  olarak düzenlendi. Her tür trafik kazasına meydan vermemek  yol kenarlarına araç parklanması yapmayalım. trafik işaretlerine dikkat ederek kurallara uymaya özen gösterelim.