Tarih: 17.09.2024 14:14

Emekli Öğretmen 55 Yıl Sonra Öğrencileri İle Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

1968-1969 Yıllarında Uzungöl Ortaokulunda Fen Bilgisi öğretmeni olarak görev yapan Emekli Öğretmen Pervin Keleşçi (Ünver) 55 yıl sonra görev yaptığı Uzungöl’ü ziyaret ederek öğrencileri ile bir araya geldi.

Emekli Öğretmen Pervin Keleşçi 1968 yılında Eğitim Öğretime açılan Uzungöl Ortaokulunda ilk Fen Bilgisi öğretmeni olarak görev yapmıştı.

Aslen Ankara’lı olan Pervin Keleşçi 1969 Yılında Uzungöl’den ayrıldıktan sonra bir daha Uzungöl’e gelememişti.

Sosyal medya yolu ile öğrencileri ile bağını koparmayan Emekli Öğretmen Keleşçi 1968-1969 Yıllarında Uzungöl Ortaokulu öğrencisi olan kardeşi Aysel Keleşçi ile birlikte Turizm Merkezi Uzungöl’ü ziyaret ederek öğrencileri ile bir araya geldi ve okul anılarını tazeledi.

Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İlkokulunda gerçekleştirilen ziyarete Emekli Öğretmen ve öğrencileri katılım sağladı

1969 Yılından bu yana 55 senedir Uzungöl’e gelmediğini ifade eden Emekli Öğretmen Keleşçi o yıllarda Uzungöl’ün kuş uçmaz kervan geçmez bir yer olduğunu sonraki senelerde ise doğal güzelliği ile Turizmde bir dünya markası haline geldiğini ve Uzungöl’ü televizyonlardan ya da sosyal medyadan takip ettiklerini ifade etti.

Uzungöl’ü ve ilk öğrencilerini ziyaret etmeyi hep hayal ettiğini ifade eden Emekli öğretmen Keleşçi buluşmanın bu güne nasip olduğunu ve öğrencileri ile 55 sene sonra özlem giderdiklerini sözlerine ekledi.

Öğrencilerden Bayram Çiçek,Mustafa İnci,Hilmi Göz ve Mustafa Aygün ise yaptıkları açıklamada sosyal medya yolu ile öğretmenleri ile iletişim kurduklarını,öğretmenlerini sürekli Uzungöl’e davet ettiklerini bu gün ise Öğretmenleri ile Uzungöl’de bir araya gelerek özlem giderdiklerini ifade ettiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —