İlknur İle Murat'tan Düğün Törenine Davet

İlknur İle Murat'tan Düğün Törenine Davet

GÜNCEL 23.09.2024 19:03:00 0
İlknur İle Murat

Uzungöl’den İlknur Albayrak ile Murat Aygün 28 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirecekleri düğün törenine tüm gönül dostlarını davet ediyorlar.

Uzungöl Alçakköprü Kamelafç Mahallesinden Merhum Yaşar & Fatma Albayrak çiftinin Dünyalar güzeli kızları İlknur ile Uzungöl Merkez Mahallesinden Merhum Dursun Ali & Şakire Aygün çiftinin yakışıklı oğulları Murat Gönül Dostlarına şu şekilde sesleniyorlar.

“Bir Ömür boyu birlikteliğe imza atacağımız hayatımızın en önemli gününde siz gönül dostlarımızı yanımızda görmek,mutluluğumuzu ikiye katlayacaktır.Tüm Gönül Dostlarımızı Düğün Törenimizde mutluluğumuzu paylaşmaya davet ediyoruz.

Damadın Ağabeyi Mustafa Aygün ile Gelinin Amcası Murat Albayrak gazetemize yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler.

Albayrak ve Aygün aileleri olarak aylardır tatlı bir telaş ve koşuşturma içerisindeyiz.Bu tatlı telaş ve koşuşturma esnasında her iki aile olarak imkanlarımız ölçüsünde tüm gönül dostlarımıza ulaşmaya ve onları gençlerimizin mutluluklarını paylaşmaya davet etmeye çalıştık.

Ancak,sizler de takdir edersiniz ki bu tatlı telaş ve koşuşturma temposu içerisinde gözden kaçan ya da unutmuş olabileceğimiz gönül dostlarımız olabilir.

Bu vesile ile Çaykara Gündem Gazetemizde yayınlamış olduğumuz bu düğün haberimizin tüm gönül dostlarımız tarafından bir Düğün Davetiyesi olarak kabul edilmesini ve haberi okuyan tüm gönül dostlarımızın düğün törenimize davetli olduklarını her iki aile olarak ifade ediyoruz.

Bu vesile ile 28 Eylül 2024 Cumartesi akşamı gerçekleştireceğimiz düğün töreninde tüm gönül dostlarımızı gençlerimizin mutluluklarına ortak olmak üzere Uzungöl Sezgin Otel Rewstaurant’a davet ediyoruz.

İlknur Albayrak ile Murat Aygün’ün düğün törenleri 28 Eylül 2024 Cumartesi akşamı saat 19.00’da Uzungöl Sezgin Otel Restaurant’ta gerçekleştirilecek.

Genç Çiftlerin Düğün Törenleri için aynı gün saat 18.30’da Uzungöl İnceli Köprüsünün bulunduğu yerden itibaren Araç Konvoyu oluşturulacak.

İLETİŞİM

Mustafa Aygün-Damadın Ağabeyi-0 530 4631926

Murat Albayrak-Gelinin Amcası-0 532 7397644