Kalbinize Hitap Edecek ?DUY BENİ? Kitabı Çıktı

Gazetemiz yazarlarından Nejla Gülay´ın, tüm insanların duygularına, sevgilerine, aşklarına, acılarına ve mutluklarına dokunan bir dille yazdığı ?DUY BENİ? adlı kitabı okuyucularla buluştu.

KÜLTÜR 31.07.2016 23:57:23 0
Kalbinize Hitap Edecek ?DUY BENİ? Kitabı Çıktı

Gazetemiz yazarlarından, Nejla Gülay´in yazdığı ve piyasaya çıkan ?DUY BENİ? adlı kitabında ?tek ihtiyacın bir damla umut olsun? diyerek, bu kitabı okuyup, eşinize, sevgilinize, ailenize, arkadaşlarınıza, komşunuza hatta annelik duygularınıza hitap edecek.

Kalbinizi açan sihirli kelimelerle doldurulmuş, derinliklere dalacak, Gözleriniz başka şekilde görmeye, diliniz başka şekilde tatmaya, kulaklarınız başka şekilde duymaya, teniniz başka şekilde hissetmeye, burnunuz başka şekilde koklamaya, kalbiniz ise başka şekilde sezmeye başlayacak, ilişkilerinizde ?başka? bir şey aramaya başlayacak, bazen hüzünlenip, bazen hayatta yaptığımız yanlışların farkına varacak, her şeyi bu kitapta bulacaksınız. Artikol Yayıncılık tarafından piyasaya çıkan kitap tüm kitapçılarda bulabileceksiniz. Nejla Gülay´ın ikinci kitabı ?YÜREKÇE?? de yakında piyasaya çıkacak./resimler/2016-8/1/0004225170241.jpgKitabın Yazarı aynı zamanda kişisel gelişim uzmanı olan Nejla Gülay, Yaptığı açıklamada,? Kendi çevremdeki insanların ve tüm insanlığın duygularına, sevgilerine, aşklarına, acılarına ve mutluklarına dokunan bir dille yazdığım bu kitap,  romantizm konulu lirik türünden oluşmaktadır. Aşklar sevdalar özlemler üzerine bu kitapta da tüm duygular var. Annelik duygusundan, İçimizde taşıdığımız sarıp sarmalayan olumlu, olumsuz onlarca duygu kontrolü ele alınırsa ne olur?  Veya biz tüm duygularımızı kontrol altında tutmaya çalışıyorsak? 

Unuttuğumuz, unutamadığımız tüm duyguları ele aldığını belirten Gülay,? Onları doğru tanımamızı, nasıl kontrol edeceğimizi, bazen de neden teslim olmamız gerektiğini anlatıyor, ?ifadelerini kullandı..

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi