Kars İlinde Eğitim Alanında Çaykara Rüzgarı

Kars İlinde Eğitim Alanında Çaykara Rüzgarı

Çaykara'lı Akademisyenler Kars İlinde gewrçekleştirdikleri örnek çalışma ile beğeni topluyor.

Kars’ta Harani Vakfı tarafından Çaykara’lı Akademisyenlerin Yönetiminde Yapay Zeka eğitimi düzenlendi

İlçemiz Kabataş Mahallesinden Kafkas Üniversitesi Matematik ve Fen Bilimlerei Eğitim Bölümü Bölüm Başkanı Prof.Dr Muzaffer Alkan ile yine Kabataş Mahallesinden Bedirhan Yaz ve Furkan Yaz yönetiminde Yapay Zeka Eğitimi düzenlendi.

Öğretmen adaylarının kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla Harakani Vakfı tarafından Kars Harakani Kültür Merkezi’nde Yapay Zeka eğitim semineri düzenlendi.

Proje danışmanlığını Çaykara’lı Kafkas Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muzaffer Alkan ve eğitmenliğini ise yine Çaykara’lı Bedirhan Yaz ve Furkan Yaz kardeşlerin yaptığı birinci basamak eğitim programı dört hafta devam edecek.

Ana temasını “Yapay Zeka”nın akademik tasarım ve görüntü yaratmanın oluşturduğu program öğretmen adayları tarafından büyük beğeni topladı.

Harakani Vakfı Başkanı Mehmet Seyfullah Uzgur ; eğitim programlarının Vakıf bünyesinde süreklilik arz edeceğini ifade ederek,  eğitime verdikleri öneme vurgu yaptı.

ÇAYKARA’LI AKADEMİSYEN MUZAFFER ALKAN’I TANIYALIM

İlçemiz Kabataş Mahallesinden olan Çaykara’lı Akademisyen Prof. Dr. Muzaffer Alkan’ın Eğitim Bilgileri şu şekilde:

Doktora/Sanatta Yeterlilik/Tıpta Uzmanlık, Türkiye, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilgisi Eğitimi (Dr), 1995, 2001
Yüksek Lisans, Türkiye, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Eğitimi (Yl), 1991, 1995
Lisans, Türkiye, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fatih Eğitim Fakültesi, , 1986, 1991

 



İlginizi Çekebilir