Kılıçkıran, Esnaf Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Çaykara Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Sabri Kılıçkıran; "Birlik ve beraberliğin sağlandığı güven ve diyaloğun olduğu bir esnaf odasının Çaykara´nın sorunlarının teşhisi ve çözüm merkezi haline gelmiş olacaktır, ?dedi.

ÇAYKARA 16.01.2018 21:41:16 0
Kılıçkıran, Esnaf Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Çaykara Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Sabri Kılıçkıran; "Birlik ve beraberliğin sağlandığı güven ve diyaloğun olduğu bir esnaf odasının Çaykara´nın sorunlarının teşhisi ve çözüm merkezi haline gelmiş olacaktır, ?dedi./resimler/2018-1/16/2146336354153.jpg"BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAYACAĞIM"

Çaykara esnafının sorunlarını bildiğini ifade eden Kılıkıran,? Sorunların çözümü, birlik ve beraberliği sağlamadan olamayacağı kesindir. Esnaf Başkanlığım boyunca; İkili ve toplu istişareler ederek odaya güveni, esnaflar arası diyaloğu, birlik ve beraberliği sağlayacağım. Birlik ve beraberliğin sağlandığı güven ve diyaloğun olduğu bir esnaf odasının Çaykara´nın sorunlarının teşhisi ve çözüm merkezi haline gelmiş olacaktır,? dedi.

Kılıçkıran,? Kasap esnafımızın Mezbahane, şoför, tamirci ve mobilyacı esnafının sanayi sitesi acil beklentileri önceliğimiz olup çeşitli kurslar ve seminerler düzenleyeceğiz. Esnafımıza ve esnafımızın misafirlerine hitap edecek esnaf lokali ve mini otel projesi gündemimizde olup tüm bu çalışmaları siz esnaf arkadaşlarımıza istişare ederek ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımla hayata geçireceğini,?söyledi.  

Sabri KILIÇKIRAN Kimdir?

1980 yılında Çaykara´da doğdu.2003-2012 yılları arası hediyelik eşya esnafı, 2012´den sonra taksicilik esnafı olarak görev yapmaktadır.1 dönem taksi durağı başkanlığı görevini yürüten Kılıçkıran evli ve iki çocuk babası.  

Haber kaynağı:Çaykara Gündem Gazetesi