Kübra Esma ile Mustafa Tolunay'dan Kına ve Düğün Törenlerine Davet

Kübra Esma ile Mustafa Tolunay

Kübra Esma ile Mustafa Tolunay'dan Kına ve Düğün Törenlerine Davet

Uzungöl’den Kübra Esma Çakır ile Of İlçesinden Mustafa Tolunay İhtiyar bu hafta sonu gerçekleştirecekleri kına ve düğün törenine tüm gönül dostlarını davet ediyorlar.

Uzungöl’ün Sevilen isimlerinden ve Turizmcilerinden İlmiye & Yunus Çakır çiftinin dünyalar güzeli kızları Kübra Esma ile Of İlçesinden Necla & Mehmet İhtiyar çiftinin yakışıklı oğulları Mustafa Tolunay gönül dostlarına şu şekilde sesleniyorlar.

“Bir Ömür Boyu Birlikteliğe imza atacağımız hayatımızın en önemli gününde siz gönül dostlarımızı yanımızda görmek mutluluğumuzu ikiye katlayacaktır.

Genç çiftlerin Kına Törenleri 27 Eylül 2024 Cuma Günü saat 19.00’da Trabzon Castle Kına Salonunda gerçekleştirilecek.

Düğün Törenleri ise 29 Eylül 2024 Pazar akşamı saat 19.00’da Of Hasbahçe Düğün Salonunda yapılacak.

Genç çiftlerin Düğün Törenleri ise 29 Eylül 2024 Pazar Günü saat 19.00’da Of Hasbahçe Düğün Salonunda gerçekleştirilecek.

Gelinin babası Uzungöl’ün sevilen isimlerinden Yunus Çakır gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Çakır ve İhtiyar aileleri olarak aylardır tatlı bir telaş ve koşuşturma süreci içindeyiz.Her iki aile olarak Bu tatlı telaş ve koşuşturma süreci içerisinde imkanlarımız ölçüsünde herkese ulaşmaya ve mutluluğumuzu paylaşmalarını sağlama gayreti içerisinde olduk.

Ancak sizler de takdir edersiniz ki bu tatlı telaş esnasında gözden kaçmış ya da unutmuş olabileceğimiz misafirlerimiz,gönül dostlarımız olabilir.

Bu vesile ile Çaykara Gündem Gazetemizde yayınlamış olduğumuz bu düğün haberimizin haberi okuyan tüm gönül dostlarımız tarafından bir düğün davetiyesi olarak kabul edilmesini ve haberi okuyan tüm gönül dostlarımızın Düğün Törenimize katılşımlarının mutluluğumuzu ikiye katlayacağını her iki aile olarak ifade etmek istiyoruz.

KINA:

TARİH:27 Eylül 2024 CUMA

SAAT:19.00

YER:Castle Kına Salonu Bahçecik Mahallesi Zağnos Vadisi Ortahisar/Trabzon

DÜĞÜN:

TARİH:29 Eylül 2024 PAZAR

SAAT:19.00

YER:Hasbahçe Düğün Salonu Of

İLETİŞİM:

Ömer Çakır-Gelinin Abisi-0 535 5768155

NOT:Kına Töreni  için 27 Eylül 2024 Cuma günü saat 17.00'da,Düğün Töreni için ise 29 Eylül 2024 Pazar Günü saat 17.00'da Uzungöl'de bulunan ÇAYKARATUR'un önünden araç hareket edecektir.



İlginizi Çekebilir