Muhtar Kızını Evlendirdi

Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan´ın Kızı Elvan İle Engin Akyüz Hayatlarını bikrleştirdiler

ÇAYKARA 13.09.2015 07:33:20 0
Muhtar Kızını Evlendirdi

Uzungöllü Genç Turizmcilerden  Sanatçı Erol Akyüz´ün Küçük Kardeşi  Engin Akyüz ile Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan´ın Dünyalar güzeli Kızı Elvan Uzungöl Sezgin Otel´de 12 Eylül 2015 tarihinde düzenlenen dillere destan bir düğün ile bir ömüğr boyu birlikteliğe "EVET" dediler.

Yüzlerce davetlinin katıldığı düğün töreninde adeta izdiham yaşandı.Çaykara Kaymakamı Mustafa GÜL´ün izinli olması sebebi ile,Belediye Başkanı Hanefi TOK´un ise İl Dışında bulunması münasebeti ile katılamadığı düğün törenine Ak Parti İlçe Başkanı Temel Şimşek,muhtarlar,Kamu Görevlileri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Son zamanlarda artan terör olayları dolayısı ile şehit edilen asker ve polislerimiz için duaların okunduğu düğün töreninde Milletimizin bu acıları bir daha yaşamaması için dualar yapıldı.

Sanatçılar Evren ve Dursun AKYÜZ´ün orkestra olarak görev yaptığı düğün töreninde Sanatçı Soner ŞAHİN söylediği birbirinden güzel türküler ile davetlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Kavalı Türkiye´ye ve Dünyaya sevdiren isim olan Türkiye´nin en büyük kaval sanatçısı Kerim Aydın çaldığı birbirinden güzel oyun havaları ile davetlilerin saatlerce eğlenmesini sağladı.Daha sonra sahne alan Kaval Sanatçısı Nurettin Kahveci ise çaldığı tadına doyum olmayan kavalı ile düğüne katılanlara hem muhteşem bir kaval resitali sundu hem de gönüllerince oynamalarını sağladı.

/resimler/2015-9/13/2213252951256.jpgYaş pasta ve takı töreni ile devam eden düğün töerininde Gecenin finalini ise EÇİNOS yaptı.2015 yılında ilk klibini ve ilk albümünü çıkaran ve 2015 yazında Karadeniz Müziğinde fırtınalar yaratan Uzungöllü Sanatçı EÇİNOS her zaman olduğu gibi yine muhteşem bir canlı performans ile düpğüğne katılanları adeta mest etti.

Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan´ın heyecanı düğün boyunca gözlerden kaçmazken Muhtarın tüm davetliler ile tek tek ilgilenmesi ve hepsini kapıpa karşılayıp kapıya kadar uğurlaması düğüne katılanlar tarafından büyük bir takdir ile karşılandı.

Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de doğru kararlarını veren Sevgili Engin & Elvan Akyüz çiftini bu güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi