Tarih: 08.11.2021 08:23

Saliha İle Ahmet'ten Ömürlük İmza

Facebook Twitter Linked-in

7 Kasım 2021 Pazar akşamı gerçekleştirilen düğün töreni yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.Uzungöl’lü Din Görevlisi Muhammet & Refika Sezgin çiftinin dünyalar güzeli kızları Saliha ile Uzungöl’ün sevilen isimlerinden ve Turizmcilerinden Hamit & İsabet Sekmen çiftinin yakışıklı oğulları Ahmet’in düğün  törenlerinde sevenleri yalnız bırakmadılar ve salonu doldurdular.

Genç çiftlerin düğün törenlerinde pandemi kurallarına azami bir şekilde dikkat edildi davetlilerin maske ve sosyal mesafe kuralına uymalarına büyük bir özen gösterildi.

Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl Birlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz genç çiftlerin düğün törenlerine katılarak ailelerin tatlı heyecanlarını paylaştılar.

Uzungöl’ün sevilen ismi ,İş Adamı,Genç Kayınpeder Hamit Sekmen’in tatlı heyecanı yüzünden okunurken düğün boyunca misafirleri ile yakından ilgilenmesi misafirler tarafından takdir ile karşılandı.

Dini bir program ile gerçekleştirilen genç çiftlerin düğün törenlerinde Trabzon Hay Organizasyon muhteşem ilahi ve müzikler ile sahne alırken ayrıca Trabzon Semazen Grubunun gösterisi göz kamaştırdı.

Genç çiftlerin düğün törenlerinde Gelinin Amcası Erzincan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi İsmail Hakkı Sezgin tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve gerçekleştirilen Dini Sohbet davetliler tarafından büyük bir ilgi ile dinlendi.

Yaş pasta ve Takı töreni ile devam eden düğün törenlerinde özellikle Takı töreni esnasında davetlilerin gelin ve damat ile tokalaşmalarına izin verilmesi,misafirler karşıdan gelin ve damadı selamlayarak mutluluklarına ortak oldular.

Takı Töreninin ardından çekilen aile fotoğrafları ile genç çiftlerin düğün törenleri sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en anlamlı,en güzel ve de en doğru kararlarını veren Saliha & Ahmet Sekmen çiftini bu anlamı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk v e de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —