Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Genç Çaykara'yı Ziyaret Etti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Genç Çaykara

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Genç Çaykara'yı Ziyaret Etti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç,Çaykara İlçesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

12 Haziran 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Başkan Genç tarafından Çaykara İlçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi.

Başkan Ahmet Metin Genç Çaykara İlçesinde Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk tarafından karşılandı.

Zi,yaret esnasında Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk tarafından Trabzon Büyükşlehir Belediye Başkanı Ahmet Metin GHenç'e çiçöek takdimi gerçekleştirildi.

Başkan Ahmet Metin Genç Çaykara ziyaretleri kapsamında AK Parti Çaykara İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ve Partililer ile bir araya geldi.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u makamında ziyaret eden Başkan Ahmet Metin Genç,Başkan Tok ile Çaykara İlçesinde devam eden ve planlanan çalışmalar ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

AK Parti Çaykara Gençlik Kolları ve AK Parti Çaykara Kadın Kolları ile bir araya gelen Başkan Ahmet Metin Genç, İlçe Başkanlarından gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Çaykara İlçesinde Esnafı ziyaret eden Başkan  Ahmet Metin Genç Esnafın sorunlarını dinleyerek esnaf ile karşılıklı fikir alış verişi gerçekleştirdi. 

Çaykara İlçesinde son olarak Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Başkan Ahmet Metin Genç,mahalle muhtarlarının taleplerini dinleyerek çözüm aşamasında belirli bir planlama çerçevesinde en önemli sorundan başlayarak sorunları çözme gayreti içerisinde olacaklarını sözlerine ekledi,.



İlginizi Çekebilir