Trabzon'da Giyim,Tasarım ve Moda Kursu Yıl Sonu Sergisi

Trabzon

Trabzon'da Giyim,Tasarım ve Moda Kursu Yıl Sonu Sergisi

Trabzon’un Çaykara İlçesinde Giyim Moda Tasarım Kursu  Yıl Sonu Sergisi  gerçekleştirildi.

14 Haziran 2024 Cuma Günü Çaykara Hurmalık Camiinde gerçekleştirilen Giyim Moda Tasarım Kursu Yıl Sonu Kapanış Sergisine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Temel Rıza Kofoğlu,Eğitim BİR-SEN Çaykara İlçe Başkanı Hüseyin Bulut ile kursiyerler ve vatandaşlar katılım sağladı.

Kurs Öğretmeni Fatma Ataman yönetiminde hazırlanan Giyim Moda Tasarım Yıl Sonu Sergisinde Kursiyerlerin atık malzemeĺerden yaptıkları ürünler sergilenirken sergilenen ürünler büyük beğeni kazandı.

Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan Giyim Moda Tasarım Kursu Yıl Sonu Sergisi ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Çaykara Şahinkaya Hurmalık Mahallesi Yerekaban Camii altında açtığımız Giyim Moda Tasarım kursumuzun güzel ürünleri Belediye başkanımız Sayın Hanefi Tok, Şube Müdürümüz Sayın Temel Kofoğlu ve Eğitim Bir Sen İlçe Başkanımız Hüseyin Bulut'un katılımı segilendi. Kursiyerlerimizin atık malzeĺerden yaptıkları bu güzel ürunlerden dolayı başta hocaları Fatma ATAMAN olmak üzere hepsini tebrik ediyoruz. Kursumuza çok anlamlı katkıları olan İş Adamımız Sayın Akın YEREKABAN'a da çok teşekkür ediyoruz.



Anahtar Kelimeler: Trabzon' Giyim Tasarım Kursu Sergisi

İlginizi Çekebilir