.Trabzon'da Öğrencilerin Yazdıklları Hikayeler,Karne Hediyesi Olarak Öğrencilere Dağıtıldı

.Trabzon

.Trabzon'da Öğrencilerin Yazdıklları Hikayeler,Karne Hediyesi Olarak Öğrencilere Dağıtıldı

Trabzon’un Çaykara İlçesinde öğrencilerin eğitim öğretim yılı boyunc a yazmış oldukları hikayeler kitap haline getirilerek öğrencilere dağıtıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Dilimizin Zenginlikleri ile Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Suya Yazanlar projeleri kapsamında Solaklı’nın Kalemlerinden Kitaplığımdaki Hikayem sloganı ile öğrencilerin 2023-2024 Eğitim yılı boyunca yazmış oldukları hikayeler Okul Müdürü Fatih Kuvvetli tarafından kitap haline getirilerek Karne Hediyesi olarak öğrencilere dağıtıldı.

Gerçekleştirilen çalışma kapsamında iki proje yardımı ile her öğrencinin evinde bir kütüphane oluşturulması sağlandı ve bu kütüphanede kendi yazarı olduğu bir kitabın da yer alması ile hem öğrencilerin kitap okuma konusundaki istek ve arzuları pekiştirildi hem de bir ömür boyu kendi yazdıkları kitapların kütüphanlerinde yer alması sağlandı.

Öğrencilerin Kitapları 14 Haziran 2024 Cuma Günü gerçekleştirilen Karne Dağıtım Töreninde Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali’nin katıldığı tören ile öğrencilere dağıtıldı.

Karaçam Eğiştim Kurumları Müdürü Fatih Kuvvetli  hazırlanan kitap ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Öğrencilerimizin yazdığı hikayeleri kitap haline getirip, karne hediyesi olarak verdik. Bizim ve onların kütüphanesinde ömürleri boyunca saklayacakları bir kitapları oldu. Öğrencilerimiz Büyüyünce ne kadar büyük bir iş yaptıklarını daha iyi  anlayacaklar.

 



İlginizi Çekebilir