.Trabzon'da Okul Müdürünün Annesine Son Görev

.Trabzon

.Trabzon'da Okul Müdürünün Annesine Son Görev

Trabzon’un Çaykara İlçesi Çayıroba Mahallesinden Seher Hacımahmutoğlu göz yaşlartı ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı

Trabzon’un Of ve Çaykara İlçelerinin Duayen Öğretmenlerinden Merhum Ahmet Hacımahmutoğlu’nun  eşi Seher Hacımahmutoğlu tedavi gördüğü KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

Merhume Seher Hacımahmutoğlu Of İlçesinde meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden Merhum Yılmaz Hacımahmutoğlu ve  Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu Müdürü İdris Hacımahmutoğlu ile Kudret,Hacer ve Zeynep’in anneleriydi.

Merhume Seher Hacımahmutoğlu 17 Haziran 2024 Pazartesi Günü öğlen namazına müteakip Of Çarşıbaşı camiinde kılınan cenaze namazının ,ardından ikindi namazına müteakip Çaykara İlçesi Çayıroba Mahallesinde kılınan  ikinci cenaze namazı sonrası aile mezarlığına defnedildi.

Merhume Seher Hacımahmutoğlu’nun Çayıroba Mahallesinde kılınan cenaze namazına Taşkıran MNahallesi Muhtarı Hüseyin Alamanoğlu,Çayıroba Mahallesi Muhtarı Remzi Gündoğu ve çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Seher Hacımahmutoğlu’na Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

İdris Hacımahmutoğlu-Oğlu-0 538 9405301

 



Anahtar Kelimeler: .Trabzon' Müdürünün Annesine Görev

İlginizi Çekebilir