Trabzon'da Yapımı Tamamlanan Okul Binası Vali Yıldırım'ın Katılımı İle Öğrencilerin Hizmetine Açıldı

Trabzon'da Yapımı Tamamlanan Okul Binası Vali Yıldırım'ın Katılımı İle Öğrencilerin Hizmetine Açıldı

GÜNCEL 10.09.2024 19:03:00 0
Trabzon

Trabzon’un Çaykara İlçesinde yapımı tamamlanan Karaçam Eğitim Kurumları Hizmet binası Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ın da katılımı ile öğrencilerin hizmetine açıldı.

Yaklaşık 1 senelik yoğun bir çalışmanın ardından yıkılıp yeniden yapılan Karaçam Eğitim Kurumları binası yenilenen yüzü ile  2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı itibarı ile öğrencilere hizmet vermeye başladı.

10 Eylül 2024 Salı Günü gerçekleştirilen Okul Binası Açılış Törenine Trabzon Valisi Aziz Yıldırım,Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Murat Yakın,Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun,Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Alaaddin Şeker,Köknar Muhtarı Cemile Alhan,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ve kalabalık bir protokol ve vatandaş topluluğu katılım sağladı.

Gerçekleştirilen Açılış Töreninde bir konuşma yapan Trabzon Valisi Aziz Yıldırım Çaykara ilçemizin okur-yazar oranı oldukça yüksektir. Devlete ve millete hizmet noktasında çok önemli şahsiyetler yetiştirmiş bir bölgedir.  Eğitime ve öğretime önem veren insanların olduğu bu yörede yeni bir okulu daha hizmete almanın gururunu yaşıyoruz. Artık öğrencilerimiz yeni okulumuzda eğitim öğretimlerine devam edecekler. Öğrencilerimizin eğitimlerini tamamlamaları,  devletine ve milletine faydalı bireyler olmaları için devletimiz gerekeni yapıyor. Burada spor salonu da var. Güzel bir kampüs olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu okulun ilimize ve bölge insanına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

 Gerçekleştirilen konuşmaların ardından Vali Yıldırım ve Protokol üyeleri tarafından okulun Resmi Açılış Kurdelesi kesimi gerçekleştirilerek öğrencilerin sınıfları ile buluşmaları sağlandı.

Vali Aziz Yıldırım Açılış Töreninin ardından okulun Bölümlerinde incelemelerde bulundu ve sınıflara girerek öğrenciler ile sohbet etti.

Karaçam İlkokulu ve Ortaokulu binasının yeniden yapılması sebebi ile 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Karaçam İlkokulu Ortaokulu öğrencileri Taşımalı Eğitim kapsamında Köknar Ortaokulu binasına taşınarak eğitimlerine bu okulda devam etmişlerdi.

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının başlaması ile birlikte öğrenciler yeniden okullarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar.