Trabzon'un Çaykara İlçesinde Kaymakam ve Belediye Başkanı Öğrencilerin Karne Heyecanlarını Paylaştılar

Trabzon

Trabzon'un Çaykara İlçesinde Kaymakam ve Belediye Başkanı nÖğrencilerin Karne Heyecanlarını Paylaştılar

Trabzon’un Çaykara İlçesinde yaklaşık 2500 Öğrenci Karne heyecanı yaşadı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının sona ermesi dolayısı ile tüm Yurtta olduğu gibi Trabzon’un Çaykara İlçesinde de karne heyecanı yaşandı.

Çaykara İlçesinde bulunan tüm okullarda Karna dağıtımı dolayısı ile çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin,Çaykara İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Temel Rıza Kofoğlu ve Numan Tuncer, ,öğrencilerin karne heyecanlarına ortak oldular.

Kaymakam Erbek ve Protokol üyeleri ,Karaçam Eğitim Kurumları ile Ataköy Cevdet Sunay öğrencilerin karne dağıtım törenlerine katıldılar.

Karaçam Eğitim Kurumları Karne Töreni Köknar Ortaokulu Binasında gerçekleştirilirken törene Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Alaaddin Şeker ile Köknar Muhtarı Cemile Alhan Kesimoğlu da katıldı.

Karne Dağıtım Törenlerinde öğrenciler ile ayrı ayrı sohbet eden Kaymakam Erbek,ayrıca öğrencilere Karne Tatillerini etkili ve verimli kullanmaları ile ilgili çeşitli tavsiyelerde de bulundu.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,2023-2024 Eğitim Öğretim yılının tamamlanması ile ilgili  olarak yaptığı açıklamada karne heyercanı yaşayan tüm öğrencileri tebrik ederek iyi tatiller dileklerini iletti.

Çaykara İlçesinin Eğitim Öğretim anlamında örnek ve farklı bir ilçe olduğunu ifade eden Kaymakam Gürdal Erbek,Çaykara İlçesinde eğitime çok büyük bir önem verildiğini bu anlamda da tüm okullarda ders dışı eğitim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen DYK Kursları ve ETÜT çalışmaları ile öğrencilerin hem merkezi sınavlara hem de bir üst kademedeki eğitim hayatına hazırlandıklarını ifade etti.

Karne tatiline çıkacak olan öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Kaymakam Gürdal Erbek,öğrencilerin tatillerini çok iyi bir şekilde değerlendirmelerini,mutlaka çok iyi bire şekilde dinlenerek yeniden okula başlamalarını ve de fırsat buldukça bol bol kitap okuyarak yaz tatillerini fırsata çevirmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

 



İlginizi Çekebilir