Trabzon’un Çaykara İlçesinde Müzik ve Futbol Coşkusu bir arada yaşandı.
Çaykara Kaymakamlığı tarafından organize edilen,Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Çaykara Belediyesi tarafından desteklenen ve Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organizasyonu gerçekleştirilen 2025 Yılı Ali Keleş Futbol Turnuvası Final Müsabakası öncesinde Çaykara İlçesinde Müzik ve Futbol coşkusu bir arada yaşandı.
Çaykara Kaymakamı Ali Sapmaz,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu,Çaykara İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin,Çaykara İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ,Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt,Çaykara İlçe Tarım Müdürü Ersin Yavuz Birkan
Turnuva öncesinde gerçekleştirilen Konser Organizasyonu için Çaykara İlçe Stadyumuna Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından sahne kuruldu.
Karadeniz Müziğinin dev isimleri Sinan Sami ve Onay Şahin gerçekleştirilen Konser Organizasyonunda hayranları ile buluştular.
Yaklaşık 4000 kişinin katılım sağladığı açık hava konserinde katılımcılar sanatçıların birbirinden güzel türküleri eşliğinde gönüllerince eğlendiler.
Müzik Organizasyonunun ardından Kupada Final Müsabakası oynandı ve Uzungölspor rakibi Antikorspor’u 4-1 yenmeyi başararak turnuvada Şampiyonluk ipini göğüsledi.
Şampiyonluk maçının ardından gerçekleştirilen kupa töreni ile ödüller sahiplerine dağıtıldı.
Çaykara halkı müzik ve futbol dolu bir gün ile unutamayacakları bir akşam yaşadılar