.Trabzon'un O İlçesinde LC WAİKİKİ Firmasından Tüm Öğrencilere Ayakkabı ve Kıyafet Desteği

.Trabzon

.Trabzon'un O İlçesinde LC WAİKİKİ Firmasından Tüm Öğrencilere Ayakkabı ve Kıyafet Desteği

Trabzon’un Çaykara İlçesinde Çaykara Kaymakamlığı ile LC WAİKİKİ  firması arasında yapılan işbirliği ile Çaykara İlçesinde eğitim gören anaokulu ,ilk ve ortaöğretim   öğrencilerine giyim desteğinde bulunuldu.

İşbirliği projesi kapsamında ilçe merkezi ve tüm mahallelerde öğrenim gören okul öncesi,ilkokul ve ortaokul öğrencilerine ayakkabı,mont ve kıyafet desteği sağlandı.Yapılan işbirliği doğrultusunda Fatma Bilge Anaokulu, Zeki Bilge İlkokulu ve Zeki Bilge Ortaokulu öğrencilerine ayakkabı mont ve kıtafetlerinin dağıtımı gerçekleştirilirken mahalle okullarına dağıtım ise önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek.

14 Mart 2025 Cuma günü Fatma Bilge Anaokulu,Zeki Bilge İlkokulu ve Zeki Bilge Ortaokulunda Kıyafet dağıtım programına Çaykara Kaymakamı Ali Sapmaz , Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara İlçe Emniyet Amiri Alpaslan Albayrak, İlçe Jandarma Komutanı  Emre Can Narin, Çaykara Kaymakamlığı  Yazı İşleri müdürü  Resul Semiz,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, Çaykara İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü  Mesut Selçuk, , okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

Eğitime vermiş oldukları desteklerden dolayı LC Waikiki Firması Yönetim Kuruluna teşekkür eden Çaykara Kaymakamı  Ali Sapmaz yaptığı açıklamada: ”Öğrencilerimize yaptıkları bu anlamlı ve örnek tavırlarından dolayı eğitim gönüllüsü LC Waikiki firmasına şahsım ve öğrencilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.



İlginizi Çekebilir