Tarih: 28.08.2024 12:26

Tuğba İle Mehmet'ten Düğün Törenlerine Davet

Facebook Twitter Linked-in

Uzungöl Mahallesinden Mehmet Kocaman ile Bursa’dan Tuğba Akyürek 31 Ağustos 2024 Cumartesi Günü Uzungöl SEZGİN Otel Restaurant’ta gerçekleştirecekleri Düğün Törenlerine tüm gönül dostlarını davet ediyorlar.

Tuğba & Mehmet Kocaman çifti Gönül dostlarına şu şekilde sesleniyorlar

Bir Ömür Boyu Birlikteliğe imza atacağımız hayatımızın en önemli gününde siz gönül dostlarımızın yanımızda olduğunu görmek mutluluğumuzu ikiye katlayacaktır.

Bursa’dan Fatma & Abdurrahman Akyürek çiftinin Dünyalar güzeli kızları Tuğba ile Uzungöl Mahallesinden Uzungöl’ün merhum Belediye Başkanlarından Salih Kocaman’ın torunu,Uzungöl’ün sevilen isimlerinden Fatma & Mehmet Ali Kocaman çiftinin yakışıklı  oğlu,Şekeroğlu Mustafa Aygün’ün yeğeni,İstanbul’da İş Adamı olarak çalışan Şekeroğlu Kadir Aygün’ün kardeşinin oğlu,Asım Kocaman’ın yeğeni,Mehmet Kocaman’ın Kına Törenleri 25 Ağustos 2024 Pazar Günü Bursa İli Nilüfer İlçesinde gerçekleştirilmişti.

Damadın babası Uzungöl’ün sevilen isimlerinden Mehmet Ali Kocaman,gazetemize yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Akyürek ve Kocaman aileleri olarak aylardır tatlı bir telaş ve koşuşturma süreci içerisinde bulunuyoruz.Her iki aile olarak Bu tatlı koşuşturma arasında fırsat buldukça Gönül Dostlarımıza ulaşmaya ve genlerimizin mutluluklarını  paylaşmalarını sağlamak amacı ile herkesi düğün törenimize davet etmeye çalıştık.

Ancak bu tatlı koşuşturma esnasında gözden kaçan ya da unutmuş olabildiğimiz gönül dostlarımız olabilir.

Bu vesile ile Çaykara Gündem Gazetemizde bu düğün haberini okuyan tüm gönül dostlarımızı Düğün Haberini bir Düğün Davetiyesi kabul ederek 31 Ağustos 2024 Cumartesi akşamı Uzungöl Sezgin Otel Restaurant’ta gerçekleştireceğimiz Düğün Törenimize davet etmeyi her iki aile olarak bir görev kabul ediyoruz.

Mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır.Bu vesile ile Gençlerimizin mutluluklarını paylaşmak üzere tüm Gönül Dostlarımızı Düğün Törenimize davet ediyoruz.

Genç çiftlerin Düğün Törenleri 31 Ağustos 2024 Cumartesi akşamı saat 19.00’da Uzungöl Sezgin Otel Restaurant’ta gerçekleştirilecek

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve doğru kararlarını veren Tuğba & Mehmet Kocaman çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,Genç Çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

İLETİŞİM

Mehmet Ali Kocaman-Damadın Babası-0 530 8826157

Asım Kocaman -Amvcası-0 536 3406279

Kadir Aygün-Şekeroğlu-0 541 3148377




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —